Giveaway: Câștigă produse din noua colecție Oriflame The One

Frumusețe de zi cu zi, mega impact sau ultra rezistență? Pentru noi, femeile, machiajul e complex și, vorba clasicilor, are multe aspecte. Iar de ele trebuie să ținem cont, atunci când alegem produsele de machiaj pe care le folosim într-o zi sau alta. ORIFLAME a lansat colecția de machiaj THE ONE, ce conține trei game: Frumusețe de zi cu zi, Mega impact și Ultra rezistență.

Așa cum putem și într-o zi mai elegante, într-alta mai sportive, așa cum într-o zi ne dorim să fim naturale, așa și machiajul trebuie să se adapteze nouă.

ORIFLAME a pornit fix de la această idee și a dorit să găsească și să transpună într-o colecție de cosmetice modul perfect prin care să îmbine moda cu standardele înalte de calitate ale machiajului. Așa s-a născut colecția de machiaj THE ONE.

oriflame

Tot în această idee a fost gândit și evenimentul de lansare al colecției THE ONE de la ORIFLAME, unde am avut ocazia să văd o prezentare de modă a unuia dintre numele mele preferate din moda românească, Stephan Pelger.

stephan-pelger

MC a fost Mihai Călin, iar codul vestimentar al evenimentului a fost “You, all in white“, așa că am pus la cale o ținută cât am putut eu de albă. Focusul a fost pe machiaj, cum era și firesc.

mihai-calin-andreea-raicu

ootd-macnetize-oriflame

Prima gamă, Frumusețe de zi cu zi, conține tot ceea ce ai nevoie pentru a obține acea frumusețe de zi cu zi. Sunt soluții inteligente ce fac din rutina de machiaj una foarte simplă.

Pentru momentele când vrei să faci o impresie puternică, Oriflame a creat gama Mega impact, în cadrul colecției The One. Iar dacă ești în căutarea unor produse al căror efect să reziste întreaga zi fără să necesite reaplicare, atunci gama Ultra rezistență e ceea ce ai nevoie.

testing-products

Și cum a trecut ceva timp de la momentul oficial al lansării, am avut timp berechet să încerc o parte dintre produse.

Fardurile de pleoape cremoase Oriflame The One sunt destul de rezistente, eu le-am tot folosit pe cele în nuanțe Beige Pearl și Golden Brown și arată și rezistă foarte bine. Primul este un auriu foarte deschis, foarte natural, în timp ce al doilea este un maro rece, cu tentă cenușie.

Lip glossurile Oriflame The One sunt foarte lejere, ușoare, nu se lipesc și au acel parfum de pepene, sigur îl știți. Sunt discrete și pot fi exact acel detaliu de prospețime, de care ai nevoie pentru un mega impact.

Și cum nu mă pot gândi doar la mine, am zis că ar fi frumos să dau șansa unei cititoare de a încerca și ea câteva dintre produse. Așadar, dau drumul unui giveaway, la care poți câștiga patru produse Oriflame The One:

Regulile cred că le ştiți deja: să fi dat Like paginii de Facebook Macnetize şi Share acestui articol (nu uitați să adăugați link-ul postării / share-ului de pe Facebook în formularul de mai jos). Anunțăm câştigătoarele săptămâna viitoare. Giveaway-ul e deschis până marți, ora 12.00 (la prânz).

a Rafflecopter giveaway

19 comentarii

 1. Intense Plum imi place de mor! :D Trebuie sa o am!

 2. Produse seperbe! Multumim pt. concurs! :)

 3. Produse superbe! Multumim pt. concurs! :)

 4. multumim (Y)

 5. Multumim pentru concurs si premiile frumoase !

 6. Multumim de giveaway.

 7. Produse superbe! Multumim pentru concurs.

 8. Multumim!

 9. Super concurs, multumim!

 10. multumesc!

 11. Multumim!
  ESTI O DRAGUTA!

 12. multumim!

 13. Si pana la urma cine a castigat?

 14. Buna. Cine a castigat la acest concurs? Multumesc frumos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.