Ghid de Black Friday: cum să fii mai eficientă când cumperi la reduceri

Oooh, Black Friday, acea zi mirifică, în care toată lumea parcă înnebunește, în care internetul pică, site-urile se blochează și frustrarea poate atinge cote maxime. Asta dacă nu ai câteva strategii ca să te ajute să ieși victorios din sesiunea de cumpărături online.

Recent, am fost la un eveniment organizat de Bottega Verde, unde am primit, pe lângă informații despre produse, și o mulțime de sfaturi despre cum să fim cumpărătoare istețe de Black Friday. E un ghid scurt pe care ei l-au creat pentru acelea dintre voi care vor să facă shopping pe site-ul lor, dar eu cred că e un ghid absolut valabil în orice magazin online și trebuia să vi-l împărtășesc și vouă.

Dar, pentru că au muncit să ne ajute la cumpărături, trebuie să precizez că, de acest Black Friday, Bottega Verde va avea reduceri online de până la 82%. Și că gama Black Vanilla, nu doar că merge de Black Friday, dar miroase wow.

#1 Liste, liste și iar liste

Creează o listă cu principalele produse care te interesează.Ca să eviți să fii prins în toată nebunia numită Black Friday și ca să eviți să cumperi și ce nu-ți trebuie, e important să stabilești o listă cu produsele care te interesează.

Iar dacă le poți salva într-un wishlist – pe site-ul de unde le vei achiziționa sau, eventual, în computerul personal, e și mai bine. Și ar fi bine să adaugi aici și produsele pe care te-ai gândit să le oferi în dar celor dragi și să preîntâmpini nebunia de sărbători

#2 Prețul corect

Pornesc de la ideea că Black Friday e ocazia în care îți cumperi lucruri pe care ți le dorești de ceva timp, adică știi și cât costă și dacă există oferte promoționale pentru ele. În acest fel, de Black Friday, dacă respectivele produse primesc o reducere  suplimentară, tu vei putea cumpăra produsul la un preţ mini.

#3 Fii atent la detalii

Alege nuanţele şi aromele preferate. Aici vorbim despre cosmetice și parfumuri, pentru că nu vrei să cumperi acel fond de ten la care ai visat tot anul, iar în final să arăți ca un Oompa Loompa… Așadar, verifică atent verifica nuanţa sau aroma pe care ţi-o doreşti.

#4 Creează-ți cont de utilizator

Creează-ţi cont şi autentifică-te cu datele tale, ca să poți începe cumpărăturile imediat după afişarea reducerilor, fără a fi nevoie să introduci numele de utilizator şi parola. Completează datele de facturare şi adresa de livrare corecte. În plus, îţi poţi alege produsele preferate din timp şi le poţi salva în wish-list, iar în dată de 17 noiembrie acestea vor fi automat updatate.

Spor la cumpărat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.