XTREME LASHES: Cea mai bună investiție pe care o poți face vara asta. Sau… oricând.

Am spus că-i cea mai bună investiție pe care o poți face vara aceasta pentru că e vară. Dar treaba minunată despre care urmează să vă povestesc merită fiecare leuț și fiecare minuțel, indiferent de anotimp. Și, fie vorba între noi, refuz să mă gândesc la iarnă, dar și atunci ar putea fi cea mai bună investiție de beauty pe care o puteți face și care v-ar scuti de o mulțime de neplăceri și v-ar simplifica rutina zilnică.

Dar să revin. În urmă cu ceva timp, pășeam într-un loc frumos, la Raluca Popescu Studio, situat în zona Unirii, iar după aproximativ 45 de minute, privirea mea avea să întoarcă admirativ mai toate privirile. Da, da, știu că am ochi frumoși, mulțumesc :) Și mai sunt și modestă pe deasupra. Dar nu pentru ochii mei se-ntorceau privirile, ci pentru că alesesem să văd ce sunt și cum se comportă extensiile de gene fir cu fir XTREME LASHES.

xtreme-lashes-4

Nu doar că arată superb, dar după cele 45 de minute petrecute în studioul Ralucăi, rutina mea de beauty s-a simplificat și s-a scurtat considerabil. Și voi mă știți: beauty, beauty, mi-or plăcea mie cosmeticele și produsele de îngrijire, însă nu trebuie să dureze prea mult aplicarea lor, trebuie să pot să dau jos rapid machiajul de peste zi și să pot să merg la sport. Îmi plac cosmeticele de mor, dar îmi place și să fiu practică, iar treaba asta cu machiajul să nu-mi ocupe timp foarte mult.

Principala “vinovată” pentru că mi-am dorit și am vista la extensiile de gene? Ei, bine, Ioana. O iarnă întreagă am rezistat cu stoicism să văd cum flutură din cele mai frumoase, mai delicate și mai sexy gene din univers. O iarnă. Și voi știți cam cât durează iernile în România. Apoi, mi-am zis: trebuie să am și eu!

După care, cum mă uitam eu la Ioana, cu ochii mari și plini de admirație, cam așa se uitau ceialți la mine :)

Ce sunt extensiile de gene XTREME LASHES

Sunt lider de piață, în primul rând. Apoi, sunt cea mai simplă modalitate prin care chiar și cea mai puțin înzestrată de la mama natură cu gene poate să obțină un efect wow. Dar, mare atenție: cum norocul și-l mai face și omul cu mâna lui, la fel și cu ghinionul. Eu am fost privilegiată că am ajuns la Raluca Popescu, trainer Xtreme Lashes, dar și make-up artist L’Oreal Paris România. Raluca e unul dintre cei mai talentați și mai pasionați profesioniști din domeniu, iar dacă vă veți lăsa pe mâna ei, sunt convinsă că îmi veți da dreptate.

Dar să revin: sub brandul Xtreme Lashes se află produse cercetate și dezvoltate în SUA. Există peste 815 tipuri de gene, 4 curburi, 3 grosimi, 12 lungimi, în nenumărate culori. Așa că aveți de unde alege :)

Cum se aplică extensiile de gene XTREME LASHES

Trebuie să vă spun că poate cel mai important lucru, atunci când alegi extensiile de gene, dincolo de calitatea acestora, e experiența celui care vi le pune. Am văzut și auzit suficiente horror stories cât să țină treze toate domnișoarele ce-și doresc gene lungi și bogate, care se grăbesc și se duc oriunde și se trezesc cu niște fire care le atârnă timid de ceea ce le-a mai rămas din genele lor naturale.

xtreme-lashes-3

Da, vorbesc cât se poate de serios și vă rog cât se poate de serios: vreți așa ceva? Aveți mare, foarte mare grijă la cine apelați. Eu o recomand pe Raluca Popescu și-n somnul cel mai adânc și chiar nu m-aș lăsa pe mâna altcuiva decât a ei. Bine, poate, poate doar pe mâna celor pe care ea îi instruiește, dar eu v-o recomand pe Raluca.

xtreme-lashes-7

xtreme-lashes-15

Aplicarea a durat cam o oră. Se începe prin demachiere, curățarea, degresare, se aplică acei plasturi meniți să protejeze și ca genele superioare să nu se lipească de cele inferioare. Eu nu am simțit nici un fel de disconfort, adezivul este unul dintre cele mai bune și mai blânde din câte există în lumea asta. După ce se aplică fiecare geană, la final, se folosește un mic ventilator pentru a usca rapid ce a mai rămas de uscat.

xtreme-lashes-12

xtreme-lashes-14

Și gata. Ești gata de plecare. Poți să alegi din nenumărate lungimi și curburi, ai la dispoziție tot mai multe culori, însă indiferent de alegerea ta, rezultatul chiar e spectaculos. Eu îți recomand să mergi pe mâna Ralucăi pentru că, dacă natura nu v-a înzestreat cât de cât cu gene naturale suficient de bogate cât să le susțină pe cele fir cu fir, nu veți putea chiar flutura până la tavan cu ele.

Needless to mention: după de a fost Trainer Xtreme Lashes și timp de vreo doi ani a tot școlit omuleți și i-a făcut pricepuți în aplicarea extensiilor de gene, Raluca a devenit Maistru Stilist.

xtreme-lashes-5

xtreme-lashes-18

Au avut extensiile de gene dezavantaje, efecte negative, riscuri? Extensiile de gene dăunează?

xtreme-lashes-19

xtreme-1

Cât rezistă extensiile de gene XTREME LASHES?

Cam cât vrei tu. Un an? Doi ani? Da. Rezistă oricât, cu condiția să mergi la îngrijire cam o dată pe lună. Și să zâmbești :). Cam atât. În rest, n-ai nevoie de nimic altceva.

Nici de mascara, nici de vreo îngrijire specială. Eu am primit o periuță mică, asemănătoare celor obișnuite de mascara, cu care le-am periat cam o dată pe zi. Nu-i nici o tragedie dacă uiți de periat, arată minunat și fără, dar dacă ai chef să le răfeți, there you go, iei periuța și le dai atenție un minut. Altfel, nu trebuie să faci nimic. Ah, da, încă un lucru: nu trebuie să folosești demachiant cu ulei și, logic, nici mascara waterproof, din pricină că ar putea dezlipi adezivul. Atât.

Și e bine de știut că sub marca XTREME LASHES găsești pro­dus­e de ma­chiaj ide­ale pent­ru ge­ne­le na­tu­rale şi ex­ten­sii de gene, cer­ce­ta­te şi dez­vol­ta­te în Ame­ri­ca.

Testul meu hard cu XTREME LASHES

Teoretic, 48 de ore după aplicare nu aveam voie sport, pentru ca nu cumva căldura emanată în timpul exercițiilor fizice, coroborată cu transpirația, să nu lase adezivul să se usuce corespunzător. Aham, v-ați găsit cu mine :)). Bineînțeles că, în seara zilei în care mi-au fost aplicate, am fugit la sport. Și ce sport! Cu transpirație multă, din care firește că a mai ajuns și-n ochi. Deci, bifat.

Oricum, se pare că grija asta a dispărut, pentru că, acum, cei de la XTREME LASHES au lansat un adeziv unic pe piață, bazat pe o tehnologie rapidă, care a eliminat primele 48 de ore.

Curioase despre demachiantul pe bază de ulei, despre care vă spuneam mai sus? Well… Nu m-am putut abține. Evil Macnetize here, mwhahaha! Trebuie să vă spun că genele mele s-au comportat impecabil. Mai pica una amețită, dar, per ansamblu, un bifazic doar le-a “mângâiat”, în cazul meu.

Am renunțat la ele doar ca să observ întreg procesul, cu tot ce înseamnă el. Să știu cam în cât timp pică toate dacă nu mergi constant la îngrijire. Să văd cum arată pe măsură ce pică.

Au căzut toate în aproximativ două luni și, chiar și la final, când mai rămăseseră câteva gene “xtreme” printre cele naturale, totul arăta foarte frumos. În afară de o senzație mai ciudată la somn, căci mai dorm pe burtă și, stufoase fiind, se simțeau ciudățel pe pernă, nu am simțit nimic ciudat, nimic să mă deranjeze, nu mi-a picat nici una în ochi, adezivul nu m-a deranjat deloc.

Totul a mers strună și-mi doresc să am din nou, doar că, de data asta, le vreau purpurii. Ca litera, ca starea mea, ca toamna până la care nu mai e mult.

Cât costă extensiile de gene XTREME LASHES?

Un set costă 350 lei, iar retușul e 150 lei.

xtreme-lashes-24

Pentru sezonul estival, dar nu doar pentru acesta, extensiile de gene chiar mi se par cea mai bună investiție. No mascara, nici un stres că nu putem purta machiaj la plajă. Gene lungi, frumoase și bogate, fără ca genele naturale să abă de suferit.

Orice alte informații despre extensiile de gene fir cu fir XTREME LASHES, dar și despre lucrurile frumoase care ies din mâinile Ralucăi, găsiți aici sau pe pagina ei de Facebook, de aici.

Kisses and hugs!

11 comentarii

  1. wow, chiar arată spectaculos si mi se pare ca merita din plin investitia. Sa stii ca ma bate gandul, mai ales dupa ce am citit :)

  2. Ma tenteaza, chiar nu stiam ca arata asa de bine si ca se pot pune fara pericol pentru genele naturale. Acum vreau si eu.

  3. Ce tare arata, imi place mult ca se observa, dar se vad asa finut. Ai idee daca ar deranja o purtatoare de ochelari? Nu prea ma inteleg cu lentilele de contact, asa ca stau mai mereu cu ochelarii pe nas.

  4. Nu mi se par deloc scumpe, avand in vedere rezultatul final. Poate o idee ar fi mers mai ieftin retusul, avand in vedere ca e o chestie constanta. Nu stiam ca arata atat de bine, chiar suna interesant.

  5. Arată foarte bine si cred ca mi-ar placea unele colorate.

  6. Sunt frumoase si naturale. Am experimentat si eu extensiile de gene fir cu fir la Chic Lashes. Chiar merita sa stai 2 ore cu ochii inchisi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.