Două geluri de duș pentru pielea aflată la nevoie

Am perioade când simt nevoia să îmi spăl și să îmi îngrijesc pielea corpului cu produse care nu doar spală, parfumează și hidratează, dar care și rezolvă anumite probleme sau care au grijă, într-un mod special, de piele.

sebionex-itopik

În ultima vreme, s-au strecurat în rutina mea două astfel de produse. Este vorba despre ACM Sebionex, un gel de curățare purifiant pentru față și corp, ce are o consistență obișnuită unui gel de duș și conține 4% acid glicolic, un alfa hidroxid responsabil, printre altele, cu exfolierea chimică. Dacă sunteți ca mine, cu pielea predispusă la îngrășare, o să vi se pară wow. Și chiar este, pentru că ajută la o curățare corectă a tenului, ceea ce înseamnă pori deblocați, sebum mai puțin, acnee sub control.

Eu l-am folosit un timp ceva mai îndelungat, într-o perioadă în care, habar nu am de ce, aveam probleme cu sebumul, inclusiv pe pielea spatelui. Simțeam eu că e ceva în neregulă, iar produsele de curățenie pe care le foloseam în mod obișnuit nu păreau să dea vreau rezultat. În cazul meu, ACM Sebionex a funcționat foarte bine, secreția de sebum s-a diminuat considerabil, iar pielea a scăpat de probelemele existente.

În ceea ce privește Itopik Gel emolient fără săpun, e un produs la care apelez cu încredere când am o problemă de piele. E destinat pielii atopice, iritate, sensibile, chiar și celor cu dermatită atopică. Da, indiferent că e o iritație după epilat, piele uscată, piele grasă, you name it, gelul acesta acționează excelent.

E foarte delicat cu pielea, iar dacă sunteți în căutarea unui produs care să repare, trebuie să știți că produsele liniei ITOPIK sunt gândite special pentru prevenirea şi tratarea pielii atopice, sensibileiritateuscate.

E în regulă dacă sunt folosite chiar de la primele zile de viață (nou-născut) până la adulți și ajută la hidratarea pielii datorită extractului de Aloe Vera, uleiului de migdale dulci și proteinelor din semințe din in. Datorită propolisului, care are proprități antimicrobiene puternice, poate preveni infecțiile cu Staphylococcus aureus (stafilococul auriu), foarte întâlnit în dermatita atopică.

Sunt două produse de care eu sunt încântată, pe care vi le recomand, indiferent dacă aveți sau nu o piele cu nevoi speciale.

Fiți frumoși, aveți grijă de voi!

Să aveți o săptămână perfectă!

Sursa foto deschidere © Shutterstock.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.