Gel de duș cu argilă? Da, NIVEA Clay Fresh

Gel de duș cu argilă? Da, NIVEA Clay Fresh

În ultimii ani, argila a devenit un ingredient must-have în rutina noastră de îngrijire datorită proprietăților sale de remineralizare, exfoliere și curățare profundă a pielii. Urmărind acest trend, NIVEA aduce o inovație – geluri de duș NIVEA CLAY Fresh îmbogățite cu argilă kaolin și ingrediente inspirate din natură.

Pe piață există mai multe tipuri care se folosesc în industria cosmetică, însă argila albă, numită și kaolin, este recunoscută ca fiind cea mai blândă cu pielea și potrivită și pentru cea sensibilă. Aceasta funcționează ca un magnet pentru impurități și lasă pielea catifelată, tonifiată și sănătoasă.

Noile produse sunt disponibile în trei combinații de parfum diferite: ghimbir și busuioc, hibiscus și salvie sau lavandă și agave ce împrospătează pielea, o fac mai fină, fără senzația că te-ar strânge.

NIVEA CLAY Fresh Ghimbir și busuioc – pentru un boost de energie

nivea clay fresh

Pentru un duș energizant, încearcă NIVEA CLAY Fresh Ghimbir și busuioc. Argila, împreună cu ghimbirul și busuiocul au o acțiune revigorantă, iar pielea este curățată cu delicatețe și parfumată subtil cu note de prospețime. Fii fresh de câte ori vrei și transformă-ți fiecare moment într-un ritual de reîncărcare a bateriilor.

NIVEA CLAY Fresh Lavandă și Agave – pentru relaxare

nivea clay fresh

În timp ce lavanda are proprietăți de tonifiere, revigorare și calmare, agava îți lasă pielea fină și o hidratează intens. Pielea ta e mângâiată de parfumul delicat al lavandei și rămâne catifelată și curățată după fiecare utilizare.

 NIVEA CLAY Fresh Hibiscus și Salvie – pentru un moment de răsfăț

nivea clay fresh

Pielea ta va rămâne curată, hidratată și elastică datorită ingredientelor active ale extractului de hibiscus și argilei, în timp ce salvia completează momentul de răsfăț oferindu-ți o senzație plăcută și reconfortantă, cu miros floral delicat.

Prețul maxim recomandat pentru fiecare gel de duș în ambalaj de 250ml este de 10,99 lei, iar produsele sunt disponibile și în variante de ambalaj de 500ml.

 

 

1 comentariu

  1. Este un gel de dus excelent, multumesc mult pentru recomandare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.