Dove lansează o nouă gamă cu arome văratice

Din seria “Bunătăți noi de la Dove”, dacă tot suntem în plină vară, vin cu o noutate fix pe gustul tău, Dove GoFresh Revive. Anotimpul ăsta frumos, cu briza plăcută a mării, cu ploile calde, cu petreceri până-n zori, cu cocktailuri delicioase, ne trezește simțurile și ne reamintește să ne bucurăm de viață, de frumusețe.

Și cum Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire, lansează noua gamă Dove GoFresh Revive, ce cuprinde geluri de duș și deodorante antiperspirante, cu parfum de rodie și lămâiță.

Datorită formulei inovatoare cu agenți de curățare delicați şi Nutrium Moisture, un amestec unic de agenți de hidratare şi lipide proprii pielii, gelul de duş nutritiv Dove Go Fresh Revive hrăneşte pielea în profunzime şi îi redă frumusețea naturală, chiar din timpul duşului.

Deodorantele antiperspirante Dove GoFresh Revive (spray și roll-on) oferă protecție 48h împotriva transpirației și îngrijesc pielea subrațului, lăsând-o fină și catifelată. Bucură-te de prospețimea parfumului fructat și revigorant de rodie și lămâiță.

Prețuri Dove GoFresh Revive

Prețurile recomandate sunt: gel de duș Dove GoFresh Revive cu parfum de rodie și lămâiță 250 ml – 13,52 lei și cel de 500 ml – 18,99 lei, deodorant antiperspirant spray Dove GoFresh Revive 150 ml –13,86 lei, deodorant antiperspirant roll-on Dove GoFresh Revive 50 ml – 13,14 lei.

Eu am încercat deja gelul de duș și deodorantul antiperspirant spray, miros foarte plăcut; la o primă folosire, deodorantul s-a dovedit eficient împotriva traspirației, în condițiile în care am avut parte de o zi caniculară. Gelul de duș are aceeași consistență cremoasă a gelurilor Dove și lasă acea senzație de piele hidratată.

Voi ați apucat să le încercați? Cum vi se pare ideea noii game, ce vă tentează cel mai mult?

Kisses, hugs și o zi senină să aveți!

2 comentarii

  1. Trebuie să încerc şi eu gelul de duş şi deo spray-ul! ♥

  2. Nu le-am incercat dar cum imi place Dove oricum, o sa le incerc cat de curand!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.