Gama ASLAVITAL de la Farmec într-un nou ambalaj, creat de Cocoon Bucharest

Am primit un comunicat de presă şi am zis să împărtăşesc cu voi informațiile, mai ales că eu am folosit, de-a lungul vremii, produsele lor şi-mi plac mult.

Este vorba despre Aslavital, care are hăinuțe noi şi, dacă mă-ntrebați pe mine, foarte frumoase şi actuale. Cei de la agenția Cocoon Bucharest au creat un design nou pentru gama Aslavital, a companiei Farmec. Care gamă are  şi o rețetă îmbunătățită cu un complex unic format din Argilă naturală și extract organic de Goji.

Vă las şi cu restul informațiilor din comunicat.

“În culori naturale și moderne, noua gamă și proprietățile speciale ale produselor sunt acum mult mai bine puse în valoare pentru publicul țintă: argila naturală extrasă din Munții Pădurea Craiului, extractul ecocertificat de Goji, precum și complexul de minerale benefice tenului sensibil, conținute de produsele ASLAVITAL, oferă pielii un echilibru perfect. De aceea, designul propus are în centrul său un icon creat special, care vorbește despre echilibrul perfect, așa cum este el înțeles și redat de filozofiile orientale prin simbolul Yin și Yang.

Modernitatea gamei din punct de vedere al rețetei precum și al ambalajului este acum evidențiată și frumos sugerată și de noul denominator al gamei: ASLAVITAL Mineralactiv. Acum ASLAVITAL oferă primele produse cosmetice din portofoliul Farmec, recomandate persoanelor cu ten sensibil.

“Din punct de vedere cromatic, gama combină culoarea bej natural a argilei cu roșul specific fructelor de Goji. Accentele de auriu din design, precum și utilizarea unor fonturi elegante, plasează produsele ASLAVITAL în acea zonă a calității pe care o merită, datorită beneficiilor excepționale”, mărturisește Simona Străuț, Managing Director Cocoon Bucharest.

Echipa Cocoon ce a fost implicată în proiectul de redesign al brandului ASLAVITAL a fost formată din: Helena Cerna – Senior Designer, Dana Pandelescu – Project Manager, Simona Străuț – Managing Director. Din partea companiei Farmec S.A., proiectul a fost coordonat de Ioana Borza, Marketing Manager și Claudia Pălăcian, Specialist Marketing.”

Chiar sunt curioasă sa văd cu ochii mei cum arată noul design. O să mă uit, să văd dacă a apărut pe rafturile magazinelor.

Kisses and hugs!

6 comentarii

  1. M-am inscris, o sa testez si eu cateva mostre :P

  2. si eu m-am inscris pentru kitul de testare ..dar bineinteles ca nu m-am linistit pana nu am comandat apa aceea cu argila si crema pentru curatat fata….

  3. Si mie imi plac noile “hainute” ale acestei game :) Plus ca am si testat noile produse cu ocazia campaniei de lansare si sunt foarte bune. Eu folosesc cel mai mult din aceasta gama Pudra de Argila cosmetica pentru masti :D cam de 2-3 ori pe saptamana si sunt foarte multumita de rezultat. Recomand :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.