Gala Wella 2014: Trendurile HOT în hairstyling

Show. Pasiune. Emoții. Culoare. Modernism. Eternitate. Talent. Trenduri. Într-un cuvânt: Gala Wella 2014. O gală la care am participat pentru prima dată, dar după care am rămas cu o impresie foarte bună.

În ciuda unei participări impresionante – cred că erau peste 1.000 persoane, cele care mi-au lansat invitația s-au preocupat să nu aștept nici măcar un minut de când le-am dat telefon. Am intrat, astfel, în spațiul generos de la Fratelli Studios și am asistat la multe povești frumoase, toate spuse cu focus pe vedetele serii: părul, coafurile, trendurile în hairstyling în 2014, hairstyiliștii și premiile pe care aceștia le-au primit în cadrul galei.

Evenimentul a fost prezentat de nimeni alta decât Mihaela Rădulescu, ce a schimbat trei ținute. Dacă sunteți curioși, le-am lăsat pentru finalul textului.

Echipa de hairstiliști Wella Professionals a dezvăluit pe scena Galei Wella, într-un spectacol de lumină și sunet, trendurile în hairstyling pentru anul 2014. Anul acesta, fiecărui sezon îi este dedicat un trend. Urban Native este viziunea pentru primăvară/vară, iar Borderline Beauty cea pentru toamnă/iarnă.

Urban Native depășește statutul de trend și aspiră să devină un stil de viață, pentru că reprezintă expresia în coafură a unui curent ce are în centru oamenii timpului prezent, ce sunt în căutarea unor momente de eliberare și detașare din viața urbană cosmopolită și conectată la tehnologia momentului.

Sezonul primăvară/vară în această nouă viziune este caracterizat de o paletă cromatică foarte delicată. Nuanțele sunt ușor estompate și suprapuse, comportând astfel o nouă greutate. Pasteluri cretate și nuanțe fine de coral sunt așezate lângă tonurile naturale. Nuanțe de crem luminoase sunt îndulcite frumos de soare. Stylingul nu este foarte finisat și are câteva accente texturate. Este relaxat iar formele devin fluide, flexibile și foarte naturale.

colaj-gala-wella

Borderline Beauty înseamnă perspective noi și puternice. Normele de frumusețe sunt contestate și ceea ce este considerat că fiind neconvențional devine din ce în ce mai dorit. Stilul de viață Borderline Beauty deschide frontierele către o linie estetică mai neobișnuită, ce propune un ideal de frumusețe aproape imposibil și expune o viziune de nerecunoscut a viitorului.

Griul este introdus în paleta de culori ca un catalizator și este alăturat unor culori luminoase și naturale precum blondul muștar, roșul cărămiziu sau brunetul voalat.

Trend-Vision-Borderline-Beauty-AW-2014-(6)
Un exemplu de coafură din trendul Borderline Beauty

Cei mai renumiți hairstilişti de top din România – Adrian Pop, Septimiu Zavate, Alina Călin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Răzvan Andrei, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rău – coordonați de Constantin Ilie și Dana Dincă, au creat coafuri îndrăznețe, creative și inspiraționale. Pentru că hairstyling-ul este artă și îndemânare.

În cadrul Galei Wella, a avut loc și prezentarea colecției MenHOOD 20/14, o colecție de coafuri masculine inspirate de temperamentalii ani ‘€™20. Creatorii acestei suprinzatoare reprezentații au fost membrii echipei Wella Vision, o echipă nouă de stiliști dinamici, devotați, instruiți, ce și-a făcut debutul pe scenă Galei Wella.

MenHood Collection
MenHood Collection

Gala Wella a culminat cu premierea concursurilor naționale de coafură. Vedetele de mâine ale hairstylingului sunt:

  • Premiul I, Trend Vision Award – Men: Octavian Popescu, Z Salon din Sibiu
  • Premiul I, Trend Vision Award -€“ Long Hair: Mădălina Virgiliu, Abbate Salon din București
  • Premiul I, Trend Vision Award -€“ Your Vision: Alexandru Covăsneanu, Gett’s Color Bar din București
  • Premiul I, Trend Vision Award -€“ Consacrați: Oana Moldoveanu, Gett’s Color Bar din București
Castigatorii-Concursurilor-Trend-Vision-(1)
Câștigătorii concursurilor Trend Vision

Iată și cele trei ținute purtate de Mihaela Rădulescu la gala Wella 2014. Preferata mea e rochia albă.

Mihela-Radulescu-gala-wella-2014

2 comentarii

  1. Ce să zic…îmi place cum arată aceste nuanțe, însă coafurile nu prea le-aș purta :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.