Cum stă treaba cu normele de frumusețe… Fetelor, deschideți ochii!

Nu vreau să cert pe nimeni, nici să insinuez nimic în foarte scurta discuție despre frumusețe. Da, e foarte posibil să existe manechine sau chiar fete obișnuite, care să aibă trupuri perfecte. Dar corpul uman e viu, se transformă, suferă și se bucură cu noi, trece prin toate experiențele odată cu noi. Oricât de “perfect” ar fi, tot are micile lui defecte.

O cunoașteți pe Chrissy Teigen? Dap, same here. Spre rușinea mea, nici eu nu știam cine e, până să dau de un text cu titlul “Chrissy Teigen Posted A Very Important Instagram Photo“. Chirssy Teigen e model, și încă unul bine cotat. Cu toate astea, corpul ei nu-i lipsit de mici defecte.

frumusețe chrissy-teigen

Sursa foto: Instagram

De ce mi se pare atât de importantă fotografia postată pe Instagram de modelul american? Pentru că, fetelor, stop pressuring. Sigur că acum, în timp ce eu scriu, o fată e nemulțumită de cine știe ce coș, fir de păr, celulită, vergetură, de ceva care nu e cum crede că ar trebui să fie pentru perfecțiune, pentru frumusețe.

Nu mai faceți asta. Da, e normal să vă doriți să fiți sănătoase, să fiți suple pentru că e sănătos, nu pentru că e la modă. Dar nu duceți asta la extreme.

Să aveți o noapte bună și o zi la fel! Aveți grijă de voi!

Sursa foto cover: © Shutterstock

2 comentarii

  1. Bine punctat!
    Problema e ca noi, femeile, suntem vesnic nemultumite de cate ceva vis-a-vis de corpul nostru.
    Avem defecte si trebuie sa le acceptam!
    Sunt invidioasa pe barbati, pentru ca nu au niciun stres la acest capitol, sunt atat de siguri pe ei…

  2. Eu sunt multumita de cum arat ,daca eram si sanatoasa era si mai bine ,dar nu le putem avea pe toate,te pup <3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.