FOTO: Preview Isabel Marant pour H&M: Vezi cum arată hainele pe care le vom putea cumpăra săptămâna viitoare

Mai sunt fix nouă zile până când colecția ISABEL MARANT POUR H&M va fi disponiblă în magazine. Eu am avut privilegiul de a o vedea, de a o atinge şi fotografia în avans, săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment organizat la showroom-ul H&M. Asta după ce, în urmă cu câteva zile, admiram evenimentul de lansare de la Paris.

Încă de la primele imagini din Vogue, m-a captivat colecția, iar farmecul boho, chic-ul parizian cu accente rock sunt cele care, pentru mine, cel puțin, au generat coup de foudre-ul dintre mine şi colecța asta.

Sunt piese extrem de confortabile, frumoase în sine, dar al căror evident rol e de a scoate la suprafață frumusețea individului care le poartă. Sunt haine care sunt frumoase pentru că-l fac frumos pe cel care le poartă, haine care se abandonează ele pe ele, pentru scopul suprem al frumuseții relaxate a celui care le îmbarcă. Mătase, lână, bumbac, tăieturi drepte, simple, dar şi detalii neaşteptate – m-au încântat în special cele de pe pantaloni, accente puține de culoare, dar multă culoare din alb/negru şi din neutrals.

Mi-a rămas gândul la detaşarea elegantă pe care ți-o oferă cizmele din piele cu franjuri, la căldura confortabilă a şalurilor din materiale naturale, la îndrăzneala glam pe care o ai când tragi pe tine o pereche de pantaloni din piele, un tricou gri, minimalist, o pereche de tenişi din pânză şi o haină lucrată manual, cu care nu ai cum să treci neobservată. Le puteți vedea pe toate mai jos.

booklet

boots-2

boots

coat

detail-2

detail

fav-shoes

haine-stender-cut

haine-stender-dark

haine-stender

kids-2

kids-jacket

manechini-2

manechini

men

necklace-detail

palton

Pantofi

pants

shoes-3

shoes

showroom

smile

smile0

Îmi place colecția şi am pus ochii pe those gorgeous shoes. Multe fibre naturale, materiale dense, care spun o poveste frumoasă de iarnă. Colecția are câteva piese-cheie, trudite cu multă răbdare, piese menite să rămână o viață la modă şi în garderobă (de exemplu, jacheta lucrată manual).

Cât despre prețuri, un tricou costă 129 lei, un palton de damă (want, want, want) e 799 lei, un palton bărbătesc e 599 lei (şi e tatăl paltoanelor, credeți-mă, cred că e piesa mea favorită din toată colecția), o pereche de pantaloni e în jur de 300 lei. Accesoriile au prețuri mici pentru o colecție de designer.

Iată şi câteva fotografii mai clare pentru câteva dintre lucrurile din colecția ISABEL MARANT POUR H&M, pe care am pus ochii (unele prețuri sunt în lire sterline):

Sacou din stofă de lână - 499 lei
Sacou din stofă de lână – 499 lei
Jachetă - 79,99£
Jachetă – 79,99£
Tricou - 129 lei
Tricou – 129 lei
Bluza brodata - 299 lei
Bluza brodata – 299 lei
Cizme - 149,99£
Cizme – 149,99£
Tenisi - 29,99£
Tenisi – 29,99£
Pantaloni din piele - 999 lei
Pantaloni din piele – 999 lei

Cum spuneam, colecția va apărea în magazine în 14 noiembrie. Go have a look, sunt sigură că nu veți putea pleca fără ceva ce poartă semnătura Isabel Marant.

O săptămână minunată!

8 comentarii

  1. Eu abia o astept. Am un produs pe lista, sper doar sa il mai gasesc in magazine. :)

  2. :) Imi plac cizmulitele din a doua poza si cardiganul acela colorat din poza cu negresa.

  3. Pantofii cu margele/paiete. Adjudecat ! :)

  4. E superba colectia, superba! Abia o astept in magazine!

  5. Imi plac cizmulitele cu franjuri, dar si pantalonii de piele arata minunat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.