Să ne iubim în trafic

Nu, n-am luat-o razna. Încă. “€œSă ne iubim în trafic€™” e o campanie inedită, derulată cu ocazia zilei de 8 martie și susținută de actorul Florin Călinescu.

În zilele de 5, 6 și 7 martie, șoferițele din capitală vor avea o surpriză. În cea mai aglomerată intersecție din București, în zona Unirii, vor primi un cadou care le va îmbunătăți semnificativ viața…. din trafic: pancarte cu mesaje pozitive de răspuns la reacțiile neprietenoase ale șoferilor nervoși.

Cu texte de genul: “Zâmbește”, “Nimeni nu-i perfect”, “Azi e ziua mea”, pancartele le vor ajuta pe fete să reacționeze atunci când sunt agresate verbal, să amortizeze un potențial conflict și să creeze o atmosferă mai plăcută în traficul bucureștean. Timp de 3 zile, voluntarii și polițiștii vor distribui 1.000 de pancarte.

Imaginea campaniei este actorul Florin Călinescu, care interepretează rolul șoferului nervos în spotul de promovare.
Campania este inițiată de Școala DallesGo, cu sprijinul GMP PR, Sindicatulului Național al Agenților de Poliție din România, Insidio Media, Stilultau.ro și BRONEC.

Ideea campaniei SĂ NE IUBIM ÎN TRAFIC a pornit de la faptul că majoritatea bărbaților consideră că femeile nu știu să conducă. În mod constant, în București, femeile sunt claxonate, agresate prin cuvinte sau gesturi obscene. Campania își dorește să le ofere șoferițelor o experiență mai plăcută la volanul mașinilor și să îmbunătățească relațiile dintre participanții la traficul bucureștean.

Mai multe detalii aflați de pe pagina de Facebook. Vă las cu spotul, scuzați limbajul :)

4 comentarii

  1. Campania e binevenita, initiativa lor e minunata ! Eu insa nici asa nu ma incumet inca :))) Maybe next year :P

  2. Haios, eu nu șofez, însă dacă aș fi agresată verbal în trafic, aș trânti o înjurătură urâtă, până să scot aceea pancartă :) Nu agreez să fiu dată la o parte.

  3. Am vazut si eu campania asta si am comentat-o la mine pe blog…putin diferit. :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.