Floria şi proiectul spectaculos pentru Băneasa Shopping City

Îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri spectacolul fantastci al celor de la  Cirque du Soleil. Magie, fantezie, ireal, echilibru şi forță, o formă de artă complexă, plină de imaginație şi care, la rându-i, dă frâu liber imaginației.

Iar zilele trecute citeam ceva foarte frumos: că fix din spectacolele Varekai ale Cirque du Soleil s-a inspirat Floria pentru a realiza un proiect spectaculos pentru aniversarea de nouă ani a Băneasa Shopping City. Amenajarea floristică impresionantă – o să înțelegeți ce zic, după ce vedeți imaginile de mai jos, e nici mai mult nici mai puțin decât o pregătire a vizitatorilor pentru momentul culminant: prezentarea în avanpremieră a 3 acte din spectacolul VAREKAI by Cirque du Soleil, ce va avea loc în centrul comercial marți, 2 mai.

Ce puteți vede, mai exact, dacă treceți prin Băneasa Shopping City zilele acestea? Amenajări pe trei zone complementare ce alcătuiesc decorul centrului comercial începând cu 18 aprilie: rochii din plante și flori purtate de manechine suspendate, photo corner și zona principală, pădurea fantastică. Padurea fantastică, zona cea mai amplă din cadrul proiectului realizat de Floria, are o suprafață de aproximativ 70 mp. Situată în Atrium, aceasta cuprinde peste 700 de plante din 80 de specii exotice distincte, dispuse pe patru straturi specifice pădurilor tropicale.

floria baneasa

floria baneasa

floria baneasa

Pentru zona dedicată fotografiilor conceptul a fost Fantasy. Panoul este realizat în 3D cu elemente de poveste supradimensionate. Fotoliul are forma unei flori, peretele este desprins din romanul Marile Speranțe, iar o uşă decorată întărește conceptul de trecere într-o dimensiune fantastică.

Manechinele suspendate cu rochii din plante descriu centrul comercial Băneasa Shopping City ca loc in care Fantasy meets Fashion și transpun vizitatorii într-o atmosferă de poveste cu creații haute-couture realizate din materiale floristice.

floria baneasa

Iar dacă vă imaginați că lucrul cu florile e simplu, ei bine, realizarea proiectului a presupus implicarea unei echipe de 15 persoane (floriști, concept designers, asistenti tehnici, alpiniști) și a durat 32 ore.

Aşa că, dacă aveți chef de #ShoppingDePoveste într-un #DecorDePoveste, #Floria vi l-a pregătit la #BaneasaShoppingCity, în perioada 18 aprilie – 2 mai.

Weekend de vis şi vacanță plăcută!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.