Feminohelp unghii: Chiar e bun de ceva?

Feminohelp unghii: Chiar e bun de ceva?

Mărturisesc că fix asta m-am întrebat despre produsul ăsta. Om mai sceptic ca mine când vine vorba despre produse pentru unghii nu cred că există în lume. Asta pentru că nu am găsit produsul care să mă ajute să am unghii naturale frumoase, care să nu se exfolieze tare sau foarte tare.

În plus, majoritatea produselor pentru unghii au nedoritul efect secundar de a usca înfiorător cuticulele; așa că, după ce am încercat câteva zeci (nu, nu glumesc, chiar zeci) de produse, dintre care unele au funcționat, însă doar o perioadă, altele pe jumătate, altele deloc, m-am cam săturat și am ales manichiura cu gel.

Și cum e singura cu care unghiile mele naturale cresc (pe sub gel, desigur), iar momentan trebuie să am unghii cât mai scurte, sunt iarăși în postura în care m-am întors la unghiile naturale. Și cine crede că unghiile scurte nu necesită îngrijire, se înșală. Amarnic. Asta pentru că eu zic și cred că necesită mai multă îngrijire decât cele lungi.

Și cum mâinile-mi sunt expuse foarte mult, în această perioadă, la tot felul de produse de curățare și de igienizare, cu atât mai mult aveam nevoie de ceva îngrijire. De aproximativ trei săptămâni folosesc Feminohelp unghii, un ser concentrat pentru unghii, și vă spun din start că e un produs pe care l-aș recumpăra.

De ce? În primul rând, pentru lista de ingrdiente – ulei de argan, de ricin, de măsline, d susan, de avocado, fiecare dintre ele cu proprietăți. Uleiul de argan regenerează, cel de ricin e important pentru creșterea unghiilor, cel de măsline este un bun agent de hidratare, uleiul de susan înmoaie cuticulele și calmează iritațiile, iar uleiul de avocado netezește și hrănește cuticulele.

Feminohelp unghii

În al doilea rând, pentru că Feminohelp unghii se aplică extrem de ușor și nu murdăresc totul în jur. Are un aplicator de tip pensulă, produsul este scos din aplicator prin rotire și este distribuit uniform. Îl folosesc atunci când îmi amintesc și am un răgaz, dar cel puțin o dată pe zi, iar rezultatele apar imediat după alicare, la nivelul cuticulelor: acestea sunt hidratate și mult mai aspectoase. Durează câteva secnde să-l aplic și apoi pot să-mi văd linștită de treabă.

Folosit pe termen ceva mai lung pe unghia naturală chiar ajută la creșterea acesteia. Unghiile mele erau destul de zguduite după gel, dar cu ajutorul acesui produs, chiar le tai săptămânal și cresc foarte repede, fără să se exfolieze. Zilele trecute, după mai bine de doi ani cred, am avut chiar curajul să aplic ojă pe unghia naturală și, după două zile arată încă foarte bine.

Așadar, e un produs pe care merită să-l încercați, chiar dacă vă numărați printre cele ca mine, pentru care manichiura cu gel e o necesitate pentru a avea unghii îngrijite, dar vă aflați într-o perioadă în care, din varii motive, nu puteți apela la ea. În plus, produsul e extrem de folositor și pentru fericitele înzestrate cu unghii frumoase și rezistente, pentru că Feminohelp unghii este unul dintre cele mai hidratante produse pentru cuticule pe care eu le-am încercat. Și, credeți-mă, am încercat o mulțime.

Așadar, sper să vă fie de folos micul meu review. Dacă aveți întrebări, le aștept cu drag.

1 comentariu

  1. As vrea sa întreb câte aplicații pe zi, pe sapt,… Cum se administrează… Pana la câte aplicații?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.