Vrei să fii PR în fashion? Here’s a chance :)

Astăzi s-au deschis înscrierile pentru noua ediție de cursuri, sesiuni şi workshops NAKED PR, “laboratorul PR” din România unde se întâlnesc caracterele puternice, întelepții, inovatorii din comunitatea PR.

Din 31 martie, timp de șapte săptămâni, profesioniştii sau aspiranții la profesia de specialist PR în Fashion, Business, Film, Luxury şi Politică vor avea ocazia să învețe tehnici, trucuri, secrete profesionale de la personalități cu notorietate, expertiză fără cusur şi cariere de succes în aceste domenii. NAKED PR are şi o premieră pe lista cursurilor din această primăvară, un modul dedicat profesiei de BUYER.

Mirela Bucovicean (Business PR), Ana Bucur şi Noemi Revnic (Fashion PR), Radu Magdin (Political PR), Ileana Cecanu (Film & Actors PR), Omar Albitar (Luxury PR) şi Angi Dumitrescu (Buying) formează echipa profesorilor NAKED din acest sezon.

Profesorii de la NAKED PR sunt celebrități în domeniu. Mai mult, la fiecare întâlnire, ≪studenții≫ de la NAKED PR vor avea surpriza şi privilegiul de a sta față în față cu personajele in the news din fiecare domeniu pe care îl abordăm, de la designeri de modă de top, manageri cu mărci personale remarcabile, politicieni, jurnalişti cu nume şi condei recunoscut, actori, regizori premiați internațional sau persoane publice pe care le admirăm şi pe care doar la NAKED avem ocazia să-i şi intervievăm. Pentru adevăruri de PR NAKED, bineînțeles.

Raluca Cristea, unul din inițiatorii NAKED PR

Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade şi newins, fie că sunt profesionişti, aspiranți, angajatori sau pasionați de PR.

În afară de cursurile clasice, din şcolile de profil, profesioniştii de PR au nevoie de energia reală, fără ascunzişuri (fără PR) a industriei. Intâlnirile cu profesorii-celebrități şi invitații lor sunt valorile adăugate ale syllabus-urilor NAKED, o abordare nouă, prin care ne propunem ≪PRevolution≫

Adelina Borțan, fondator NAKED PR

Detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR.

4 comentarii

  1. Tot mereu ne anunți despre tot ce este mai nou și mai frumos.Multă baftă participanților.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.