Nici o scuză: picioare gata de vară în doar trei minute cu depilatoarele Farmec

Iuhuuu, e din nou sezonul acela! Da, acela în care descoperim din nou că avem picioaaaareee. Yay!  și nu putem să le avem oricum, ci îngrijite și epilate și catifelate și bla bla bla. Și e deja fix, iar eu trebuie să plec în cinci minute. Ce mă fac?

shave-2

E clar momentul în care trebuie să încerc depilatoarele din nouă gamă Farmec, care promit, în doar 3 minute după aplicare, o piele fină şi o senzație de prospețime.

Gama conține 4 subgame diferențiate prin specificitatea produselor în funcție de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normală; cu extract de Argan destinate pielii deshidratate; cu extract de Vanilie potrivită pielii sensibile, precum și produse special pentru adolescenți: depilatoare cu extract de Zmeură pentru pielea sensibilă, şi pentru bărbațicrema depilatoare cu Boswellia Serrata.

hunting-season

Eu am avut la dispoziție produsele din gama pentru adolescenți, iar dintre ele am încercat benzile depilatoare. Mi s-au părut foarte eficiente, se încălzesc super rapid în palme, sunt eficiente și nu lasă senzația de lipicios, pe piele nu rămâne ceară aproape deloc. Iar ce rămâne, no worries, se îndepărtează foarte ușor cu servețelele cu ulei, pe care le găsiți tot în pachet și care, în plus, lasă pielea catifelată și au un parfum discret.

Noile depilatoare Farmec cu eficiență sporită şi acțiune rapidă se întind uniform pe piele, îndepărtează rapid firele de păr, au o toleranță cutanată mult îmbunătățită şi sunt bogate în principii active ce conferă pielii hidratare, catifelare şi protecție.

În concluzie, mie îmi plac mult noile produse Farmec, atât cât le-am testat. Urmează să încerc crema depilatoare și gelul după depilare și să revin cu impresii.

O săptămână ușoară să aveți! Kisses and hugs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.