Farmaciile Help Net lansează brandurile Lierac și Phyto în exclusivitate în România

Farmaciile Help Net au lansat în exclusivitate două branduri de renume, inspirate din cele mai noi tehnici cosmetice medicale, LIERAC și PHYTO. Evenimentul de lansare a avut loc în noul Concept Store Help Net din Promenada Mall, care impresionează prin designul unic și surprinzător.

Este, dragile mele, un spațiu foarte frumos, primitor, diferit de designul clasic al unei farmacii. Iar în gamele Lierac și Phyto, pe care le puteți găsi atât în concept store-ul Help Net, dar și în farmacii Help Net selecționate, sigur veți găsi ceva potrivit.

Adela, una dintre domnișoarele din personalul Help Net, mi-a prezentat pe larg ambele game și, personal, am ochit atât câteva produse atât pentru ten, cât și pentru păr.

LIERAC – îngrijire anti-ageing de ultimă generație

Lierac este primul brand dermatocosmetic francez specializat în corectarea afecțiunilor estetice și încetinirea procesului de îmbătrânire a pielii. Un brand internațional de referință, care îmbină etică, eficiență dovedită și siguranță în utilizare.

Produsele Lierac conțin ingrediente vegetale extrase cu ajutorul celor mai avansate biotehnologii derivate din dermatologie. Concentrațiile optime oferă cea mai mare eficientă în timp, asigurând siguranță maximă în utilizare.

Sub brandul Lierac veți găsi gama pentru curățare și demachiere, ce cuprinde și apă micelară, gama de măști, gama Hydra Chrono (pentru hidratare și protecție intensă), gama Mesolift (pentru hidratarea și iluminarea tenului), gama Coherence, cu efect de lifting intens, gama Initiatic, pentru ridurile recent instalate, gama Premium – cu efect antirid de ultimă generație, gama Diopti (soluția completă de trei produse special concepute pentru îngrijirea conturului de ochi), dar și game pentru corp, ca Phytoelastil (pentru a estompa vergeturile deja instalate sau pentru a preveni apariția acestora) și Bodyslim Concentrat anticelulitic, cu acțiune multiplă de conturare a siluetei.

Masque_purete-v2

Apa-micelara

Coherence_jour_nuit

Initiatic_Serum_V2

Lierac_-_Serum_Hydra-Chrono

premium_creme-v2

PHYTO – forța ingredientelor naturale pentru un păr frumos și sănătos

Expert al tratamentelor pentru îngrijirea părului, Laboratoarele PHYTO utilizează cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a creă formule inovatoare, puternic concentrate, care mențin părul frumos și sănătos. Încă de la început, PHYTO a fost un brand pionier. Una dintre principalele chei fondatoare se bazează pe observația că un scalp sănătos constituie o premisă pentru un păr frumos.

Formula fiecărui produs PHYTO este studiată cu atenție pentru a include cantități optime de ingrediente botanice sau ingrediente naturale (se folosesc peste 150 de tipuri de extracte din plante) și pentru a obține efectul dorit.  Datorită performanței lor, PHYTO 7 sau HUILE D’ALȈS, produse create încă din 1960, sunt încă recunoscute de profesioniștii de renume de astăzi.

Mă tentează multe, dar am pus ochii în mod special pe Phyto 7 Crema hidratantă pentru zi cu 7 plante. În gamă, găsiți Phytocyane Tratament împotriva căderii părului pentru femei, Phytophanere – un supliment alimentar pe baza de vitamine, minerale si acizi grasi de tip Omega, Phytocyane Șampon (destinat tot femeilor, împotriva căderii părului) și Phyto 7 Cremă hidratantă pentru zi cu 7 plante.

Un alt produs care mi-a făcut cu ochiul este chiar cel despre care vă pomeneam mai sus, Huile D’Ales –  o combinație unică de uleiuri esențiale și extracte din plante, care hidratează intens și transformă părul uscat și deteriorat într-unul mătăsos și strălucitor.

De asemenea, există o gamă de șampoane, una de balsamuri, una de măști pentru păr și una de sprayuri, o gamă de produse de styling, precum și o gamă de vopsele pentru colorarea părului. 

Etui_-_PHYTOBAUME_HYDRATATION

PHYTO_-_HUILE_D_ALES_AVEC_ETUI

PHYTO_-_LAQUE_SOIE

PHYTO_-_PHYTOCYANE

PHYTO_-_PHYTOJOBA_MASQUE

PHYTO_-_Shampooing_PHYTOKERATINE

Cu o experiență de peste 50 de ani cu succes la nivel mondial, cele două branduri exclusiviste dedicate îngrijirii tenului și părului îmbină ingredientele prețioase din plante cu tehnologia de ultimă generație, pentru a crea produse rafinate unice.

Eficacitatea anti-aging de ultimă oră, performanța pentru îngrijirea părului, forța ingredientelor naturale sau tehnologia avansată în domeniul produselor cosmetice sunt doar câteva din principalele atuuri ale gamelor Lierac și Phyto.

5 comentarii

  1. Lierac a fost la un moment dat, acum vreo 2 ani (cel mult) si in SensiBlu. Mi-am luat atunci Diopiliss (pentru contur ochi), iar Phyto a fost in Centrofarm. Chiar m-am intrebat de ce nu le mai au.

  2. Am o crema hidratanta de par de la Phyto si-mi place tare mult :)

  3. Produsele pentru piele arată așa de bine și promit așa de multe…Sigur aș încerca măcar o cremă, două…Să vedem în care farmacii vor apărea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.