În farmacie, fără să cobori din mașină: Farma Drive Centrofarm, de acum non-stop

Dacă ați ști de câte ori am căutat, în miezul nopții, o farmacie deschisă și de câte ori am zis: “Aș merge până la capătul celălalt al Bucureștiului pentru o farmacie non-stop”… ei bine, acum nu mai e nevoie să merg la capătul Bucureștiului, ci doar până pe bulevardul Nicolae Caramfil nr. 4. Asta pentru că, de la începutul lunii octombrie, singura farmacie din București la care poți cumpăra produsele direct din mașină – Farma Drive Centrofarm, și-a extins programul de lucru cu clienții și e deschisă non-stop.

Cu ocazia extinderii programului de lucru, Centrofarm a pregătit și o ofertă specială pentru clienții care ajung pe timpul nopții în Farma Drive. Timp de patru săptămâni de la schimbarea programului farmaciei, toți clienții care vor face cumpărături în intervalul orar 00:00 – 06:00 vor primi automat cadou un voucher în valoare de 15 lei care poate fi folosit la achiziționarea produselor din orice farmacie Centrofarm.

Pentru a simplifica și mai mult procesul de achiziționare al produselor, poți face pre-comanda de produse online sau telefonic. Comenzile se pot transmite pe adresa farmadrive@centrofarm.ro sau apelând la numărul de telefon 0725.680.151. Astfel, în momentul în care ajungi în Farma Drive, produsele comandate sunt deja pregătite.

Clienții posesori de card Centrofarm sau sticker Centrofarm Student beneficiază de reduceri pentru produsele pe care le cumpără de la Farma Drive, la fel și posesorii de carduri care sunt valabile în rețeaua de farmacii Centrofarm.

Sper să nu aveți nevoie prea curând de medicamente. Însă, dacă trebuie să cumpărați medicamente la ore imposibile, Farma Drive Centrofarm e o soluție la îndemână.

Kisses and hugs! Sănătate maximă!

Drive-thru pharmacies also exist on © Shutterstock

2 comentarii

  1. Pffuuu!! Asta chiar e tare!
    Si mai stau si in Baneasa,deci ,tac pac,ma duc sa imi iau ce am nevoie.
    Culmea e ca am vreo 4 farmacii aproape,la distanta de cateva blocuri,dar niciodata nu apuc sa cumpar ce am nevoie,ziua,ca omul normal..tot noaptea ma trezesc :))))
    Multumesc de pont1 habar nu aveam :)

    • Ahahaha, exact! Pe toți ne apucă noaptea și Bucureștiul chiar suferă la capitolul farmacii non-stop. E și cool ideea, nu doar non-stop, ci și drive-thru. Mă rog, invers, dar foarte util.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.