Fa Island Vibes sau cum poți să ajungi în Hawaii, Fiji sau Bali cu vreo 20 lei

Fa Island Vibes sau cum poți să ajungi în Hawaii, Fiji sau Bali cu vreo 20 lei

Vara e foarte aproape, iar noutățile sunt cât se poate de colorate și de parfumate. Probabil că ați văzut deja prin magazine noua gamă Fa Island Vibes. Produsele Fa din gama Island Vibes au la bază arome inspirate de trei destinații de vis: Hawaii, Fiji și Bali, alături de fructele lor exotice și atmosfera tropicală specifică.

Fa Island Vibes

Ce conține gama Fa Island Vibes

Gelul de duș HAWAII LOVE este infuzat cu aroma unui ananas suculent și a florilor frangipani. Gelul de duș și deodorantul FIJI DREAM poartă aroma pepenelui verde, combinată cu ylang ylang – un parfum tipic insulei.

Deliciosul fruct de mango este combinat cu vanilie pentru a crea parfumul fructat delicat al gelului de duș BALI KISS. Alături de crema de duș delicată, gama Fa BALI KISS include și un scrub de corp potrivit pentru uz zilnic. Cu particule de semințe de caise, acest scrub exfoliază gentil, lăsând pielea cu mult mai moale și mai curată.

Întreaga gamă Fa ISLAND VIBES conține produse certificate vegan.

Eu am încercat deja gelul de duș, scrubul și deodorantul Hawaii Love și mi-au plăcut foarte mult. Sunt curioasă de aroma Bali Kiss, mai ales că sunt dependentă de mirosul de vanilie, așa că îl voi căuta prin magazine.

Concurs: Din supermarket, pe o plajă exotică

Însă mai am un motiv pentru care voi face asta: în prezent, în magazine se desfășoară o campanie dedicată consumatorilor, care pot câștiga diverse premii instant (bikini bag, brățară anti UV sau frisbee) sau marele premiu, reprezentat de o vacanță la alegere în Hawaii, Bali sau Fiji. 

Tot ce trebuie să faci e să cumperi oricre două produse Fa și să înscrii numărul bonului pe site-ul simtetefantastic.ro. Eu mă grăbesc: concursul durează până în 31 mai. Cât dspre destinație, aș alege Fiji :)

O săptămână senină să avem!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.