De ce iubesc eyelinerul Inteza de la L’Oreal Paris

Eyelinerul Inteza L’Oreal Paris m-a făcut să văd că mai există speranță şi pentru cele cu două mâini stângi aşa, ca mine. Cred că, de-a lungul vremii, am reuşit să-mi fac codița aceea cu tuş fix de trei ori. Nu, nu, ce zic eu aici. Nu de trei ori, cam de 2,14 ori, dacă socotesc şi cât de corect a ieşit. Pentru mine, folosirea tuşului se rezuma la a contura linia genelor de pe pleoapa superioară, dar nu şi la a trasa codița aceea, pe cât de frumoasă, pe atât de dificil de realizat pentru mine.

Cert e că ştiu că nu eram singură pe lume şi că multora dintre voi li se întâmplă asta, iar partea şi mai tricky e că vrei codița aceea cu tuş exact ca să obții un look curat, cu accent doar pe ochi.

Dar după ce te trec toate transpirațiile şi pățeşti ca mai jos, te demachezi, bagi o pungă de popcorn la microunde şi vezi ce mai e pe la TV :))

Dar să revenim. Am câteva motive solide pentru care iubesc eyelinerul Inteza L’Oreal Paris, pe numele lui complet L’Oreal Super Liner Gel Inteza, iar primul dintre ele e că, dacă mă străduiesc şi am grijă, obțin that winged look. Bănuiesc că atât consistența produsului, cât şi forma pensulei, cu care vine la pachet, sunt cele care îmi permit să trag şi eu o dungă corectă, corespunzătoare, vorba aceea.

În plus, odată aplicat, tuşul se usucă rapid, e rezistent la apă şi credeți-mă, se dă dus doar cu demachiant, nici vorbă să se estompeze sau să se scuture peste zi. Culoarea e foarte pigmentată, e un negru din acela intens. Eyelinerul Inteza L’Oreal Paris costă în jur de 50 lei.

Deci, gata, acum ați aflat sercretul dungii perfecte cu tuş, aşa cum am izbutit eu să o fac, după ce ani de zile am trăit în negare şi am concurat cu urşii panda :))

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.