GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

De ce iubesc eyelinerul Inteza de la L’Oreal Paris

Eyelinerul Inteza L’Oreal Paris m-a făcut să văd că mai există speranţă şi pentru cele cu două mâini stângi aşa, ca mine. Cred că, de-a lungul vremii, am reuşit să-mi fac codiţa aceea cu tuş fix de trei ori. Nu, nu, ce zic eu aici. Nu de trei ori, cam de 2,14 ori, dacă socotesc şi cât de corect a ieşit. Pentru mine, folosirea tuşului se rezuma la a contura linia genelor de pe pleoapa superioară, dar nu şi la a trasa codiţa aceea, pe cât de frumoasă, pe atât de dificil de realizat pentru mine.

Cert e că ştiu că nu eram singură pe lume şi că multora dintre voi li se întâmplă asta, iar partea şi mai tricky e că vrei codiţa aceea cu tuş exact ca să obţii un look curat, cu accent doar pe ochi.

Dar după ce te trec toate transpiraţiile şi păţeşti ca mai jos, te demachezi, bagi o pungă de popcorn la microunde şi vezi ce mai e pe la TV :))

Dar să revenim. Am câteva motive solide pentru care iubesc eyelinerul Inteza L’Oreal Paris, pe numele lui complet L’Oreal Super Liner Gel Inteza, iar primul dintre ele e că, dacă mă străduiesc şi am grijă, obţin that winged look. Bănuiesc că atât consistenţa produsului, cât şi forma pensulei, cu care vine la pachet, sunt cele care îmi permit să trag şi eu o dungă corectă, corespunzătoare, vorba aceea.

În plus, odată aplicat, tuşul se usucă rapid, e rezistent la apă şi credeţi-mă, se dă dus doar cu demachiant, nici vorbă să se estompeze sau să se scuture peste zi. Culoarea e foarte pigmentată, e un negru din acela intens. Eyelinerul Inteza L’Oreal Paris costă în jur de 50 lei.

Deci, gata, acum aţi aflat sercretul dungii perfecte cu tuş, aşa cum am izbutit eu să o fac, după ce ani de zile am trăit în negare şi am concurat cu urşii panda :))

 

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu