Eucerin te trimite cu soarele în vacanță

E vară și companiile anunță, lansează sau readuc în lumina soarelui noi produse de protecție solară. Eucerin, care deține una dintre cele mai elaborate game de produse pentru protecție solară, lansează și o platformă online, cusoareleinvacanta.ro, unde oferă atât informații importante și sfaturi despre protecția solară, cât și premii tentante, numai bune de luat în vacanță.

Mai exact, Eucerin vine în ajutorul iubitorilor de soare cu răspunsuri şi soluții atât pentru persoanele cu piele normală, cât şi pentru cele care se confruntă cu diferite afecțiuni: piele atopică, piele seboreică, pete pigmentare sau părinților ce caută o protecție potrivită pentru pielea sensibilă a copiilor. În același timp, gama Eucerin se adresează și celor care au alergie la soare.

Platforma cusoareleinvacanta.ro oferă informații de actualitate susținute de un doctor dermatolog şi demontează, în acelaşi timp, miturile urbane legate de obținerea unui bronz sănătos sau a utilizării unui factor de protecție ridicat. În plus, vizitatorii pot afla în ce relație se află cu soarele prin înscrierea într-un concurs în urma căruia pot câştiga o serie de kit-uri de vacanță de la Eucerin.

Fluid nuanțator FPS 50+ de la Eucerin

Oferă tenului o nuanță de bronz natural, lăsând pielea să respire si protejând-o în acelaşi timp de razele nocive ale soarelui. Datorită texturii lejere, se absoarbe rapid în piele fără a da senzația de piele încărcată sau lipicioasă. În plus, este rezistent la apă şi se potriveşte oricărui tip de ten.

Preț fluid nuanțator FPS 50+: 67 lei, 50 ml

Gel-cremă anti-alergie la soare FPS 25 sau 50

Întăreşte sistemul de apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauză a alergiilor solare. Are o textură uşoară, care se absoarbe rapid în piele. Pentru reducerea riscului apariției unor reacții alergice, gelul cremă nu conține parfum şi emulgatori.

Preț gel-cremă anti-alergie la soare: 73 lei – FPS 25 şi 76 lei – FPS 50, 150 ml

Gel-cremă după plajă (after-burn) anti-alergie la soare

Oferă îngrijire după plajă pentru pielea sensibilă şi predispusă la alergii la soare. Conține puternicul antioxidant AGR (alfa-glucosilrutin), de origine naturală, şi Licochalcone A, care întăreşte sistemul de apărare propriu pielii împotriva radicalilor liberi – principala cauză a alergiilor solare.

Preț gel-cremă după plajă (after-burn) anti-alergie la soare: 56 lei, 150 ml

Spray transparent pentru protecție solară FPS 30 şi 50

Indicat persoanelor cu pielea normală sau mixtă, produsul oferă protecție tridimensională. Are un miros plăcut, o formulă nelipicioasă, intră imediat în piele şi este rezistentă la apă. Datorită aplicării uşoare şi confortabile, spray-ul este recomandat şi pentru activitățile în aer liber, dar şi pentru pielea seboreică.

Preț spray transparent pentru protecție solară: 69 lei – FPS 30, 72 lei – FPS 50, 200 ml

Kisses and hugs și o vacanță perfectă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.