Și XS, și gustos și bun după petrecere

Nu prea consum eu acidulate, energizante și alte de felul ăsta, dar din când în când, îmi place să mă răsfăț și cu așa ceva. Îmi place mult Pepsi Max, și la ani după lansare mi se pare delicios, dar îl consum foarte rar. Însă am descoperit energizantul XS Power Drink.

Dacă e vacanță, sunt și drumuri cu mașina, și-mi place, pe lângă muzica mea preferată, și câte un energizat. Numai cine n-a fost entuziasmat de o plecare în vacanță și n-a reușit să adoarmă decât cu puțin timp înainte ca alarma ceasului deșteptător să sune, m-ar putea dezaproba.

Ei, marea mea problemă e că nu beau zahăr. Nu-mi place deloc, nu-i o fiță, chiar nu-mi place să beau nimic cu zahăr. Limonadă, cafea, ceai, băuturi acidulate, energy drinks, cacao cu lapte, you name it, dar să fie fără zahăr.

Și, cum ziceam, zilele trecute am descoperit niște chestii foarte gustoase, numai bune pentru momentele alea în care, după o noapte albă, trebuie să prinzi puțină energie. Se cheamă XS Power Drink și înțeleg că acum există într-o nouă variantă, Wild Berry Blast.

amway-xs-power-drink-2

Recunosc că nu știam că Amway produce și așa ceva sau că existau deja două variante de XS Power Drink, Tropical Blast și Electric Lemon. Acestea nu conțin zahăr, au doar 5 calorii într-o doză de 250 ml și conțin un complexul de vitamine B, pentru reducerea stării de oboseală și de slăbiciune, dar și acid pantotenic. Firește, conțin cofeină și alte ingrediente, ceea ce, bineînțeles, înseamnă că nu trebuie să înlocuim apa sau somnul cu energizantul. :)

Și nu pot să nu închei fără să vă mai spun că mândrețea asta de băiat, Mario Rodwald pe numele lui, de profesie campion european de kite-surf, e și ambasadorul băuturii energizante XS.

mario-rodwald

Sursa foto

Delicios, nu-i așa? Ei, mă refeream la energizant, nicidecum la Mario :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.