Gotta get these: noul Elseve Arginine Light & Miss Rebel de la L’Oreal Paris

Elseve lansează Elseve Arginine Light pentru părul fragil, fin, cu tendință de cădere. Este o formula mai lejeră, care nu îngreunează părul.

Conține Arginină, un ingredient activ esențial creșterii părului, și înglobează tehnologia light, cu o nouă formulă fără silicon, ultra-ușoară, creată special pentru părul subțire.

Elseve Arginine
Elseve Arginine

Gama Arginine X3 Resist Light conține un șampon (16 lei) și un spray bifazic (20 lei). Acesta din urmă e destinat utilizării zilnice și e special conceput pentru părul lung.

Nu pot să nu vă spun câteva vorbe, că tot suntem la capitolul noutăți L’Oreal Paris, despre colecția de make-up Miss Rebel: altfel de unghii, altfel de buze, altfel de ochi.

Miss Rebel de la L’Oreal Paris propune unghii de catifea, grație lacului de unghii texturatbuze mate fluorescente cu noul Glame Matte, cu textură pudrată, ce amplifică pigmenții, pentru o culoare puternică și un efect îndrăzneț.

colaj-buze  colaj-unghii-miss-rebel

Nici eyelinerul nu mai e ce-a fost, iar cu cel din nou colecție Miss Rebel, obții ușor grafisme colorate.

colaj-ochi

Eu sunt oricum addicted to Elseve, cred că am de vreo patru feluri în baie, toate-mi plac și-mi place să le alternez. Sunt curioasă de acesta nou; dacă ați apucat să-l încercați, sunt curioasă să-mi spuneți cum vi s-a părut.

Din colecția nouă de make-up, am încercat atât lacul de unghii cu textură de jeans, cât și luciul de buze mat și abia aștept să fac și foto și să vi le descriu pe larg.

Kisses, hugs și zile colorate!

1 comentariu

  1. Nu am încercat noul șampon dar m-ai făcut curioasă, am părul fragil dar nu are tendințe de cădere și poate mi se potrivește. Cândva foloseam șamponul lor, îmi trimitea sora mea din Spania și mi se părea că sunt mai bune produsele similare de acolo! Sau mi se părea mie?
    Vreau neapărat să încerc oja cu textură de jeans și luciurile de buze!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.