Produsul meu preferat SKINNERGY și de ce trebuie să-l ai vara asta

Vara aceasta, am descoperit o parte dintre produsele elmiplant, din gama SKINNERGY. V-am vorbit și vouă despre lansare, ba mai mult, am organizat și un frumos concurs. Iar în tot acest timp, eu le-am și testat pe câteva.

Ei bine, chiar dacă mi-au plăcut toate, de unul m-am îndrăgosit bine de tot și iremediabil: de So alive!, loțiunea de corp cu extract de fructe de goji. O să ziceți că e o loțiune pentru corp, ce poate fi special? Ei bine, eu am descoperit o grămadă de chestii speciale la ea. Dar să le luăm pe rând.

elmiplant-skinnergy

elmiplant SKINNERGY So alive! loțiune de corp cu extract de goji  – ce spune că face?

Este un produs destinat pielii normale sau uscate și permite hidratare timp de 48 ore, grație formulei intense îmbogățită cu extract de fructe de goji 100% natural. Produsul se laudă, de asemenea, cu o absorbție rapidă și cu faptul că îți dă o senzație de energie.

În general, cred că e foarte important să avem grijă de gradul de hidratare al pielii, chiar dacă, hai să recunoaștem, iarna, în special, uităm. Pe timp de vară însă, eu cred că nu mai avem scuză, așa că am pus la treabă, în urmă cu niște săptămâni, loțiunea de corp cu goji.

Ce face exact?

În primul rând, intră extrem, extrem de rapid în piele. Nu știu dacă v-ați întâlnit cu acele loțiuni pe care, dacă vreți să le aplicați după duș, tre’ să staaaaați și să tot stați, până când pielea e perfect uscată? Ei bine, cu So alive! cu extract de goji, nu e deloc așa. Pielea ştearsă cu un prosop, loțiunea și bam! Gata hidratarea.

Pe o piele uscată se absoarbe și mai rapid, cum e și firesc, și un lucru important, poate că o să ziceți că am cam mulți pitici mici, dar am și eu fixurile mele, deh: eu am un birou, o masă, o bucată dă lemn, ca să zic așa, pe care lucru și tot lucru. Ei, dacă dau cu anumite loțiuni / creme de mâini / treburi din astea parfumate și hidratante, mă lipesc de birou. E cumplit și foarte enervant.

Ei bine, cu loțiunea elmiplant n-am pățit asta, nici măcar atunci când în casă era cam tot atât de cald cât e în miezul unei explozii solare. Am testat-o și după ce, din motive de minte în altă parte, am reușit să mă bronzez atât de bine pe umeri, încât se întâmplă treaba aia cu pielea, bleah. Și am dat cu loțiunea și it works wonders.

Și o să ziceți că-s lacomă, dar cui nu-i place să primească mult pentru bani puțini? 250 ml de loțiune elmiplant, pe care o folosesc zilnic, cam de trei săptămâni încoace. N-am ajuns nici la jumătate :)) Nu că m-ar deranja.

Câștigă un loc pe raful meu pentru că…

 • E foarte hidratantă, se absoarbe rapid în piele și nu lasă o senzație grasă
 • Hidratarea se menține atâta timp cât, măcar la 48 ore, reaplici loțiunea
 • Miroase fantastic atât la aplicare, cât și la ceva vreme după. Ba chiar, după o vreme, are un miros pudrat, care îmi place mult
 • Cei 250 ml ajung pentru o perioadă îndelungată, iar prețul este de doar 11 lei
 • Nu conține parabeni, parafine sau coloranți
 • Creează dependență. Chiar acum, când vă scriu, fac o pauză, căci țin loțiunea lângă mine, pe birou. Mă dau mai mereu, cumva și ca urmare a obsesiei mele cu spălatul pe mâini.

Dragilor, sincer, e o loțiune cum rar am întâlnit, foarte hidratantă, fără textură grasă, cu un miros senzațional, cu un preț foarte, foarte bun. V-o recomand cu drag și cu sinceritate, așa cum am făcut de fiecare dată. Și, dacă o veți încerca, sunt 100% sigură că o să-mi dați dreptate.

În gama SKINNERGY găsiți o mulțime de bunătăți. Eu am tot încercat dintre produsele gamei, acesta e doar primul despre care am vrut să spun câte ceva.

Kisses and hugs! Să aveți o vară minunată!

8 comentarii

 1. oh, my, multumesc. Am tot trecut pe langa produsele lor, dar stiu ca tu esti sincera, chiar o sa iau.

  • Cu mare drag și sper să-ți placă. Și eu am descoperit multe produse bine, pe lângă care treceam senină, și despre care am citit pe blogurile celor pe care le urmăresc. Să-mi zici cum ți se pare, dacă ai răgaz.

 2. eu am varianta So Pampered cu extract de lychee. O ador. :D intr-adevar intra super repede in piele si asta e motivul pentru care imi place atat de mult. :)
  pupici!

 3. Cand imi vin cremutele?! :-)

 4. E extraordinar, subscriu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.