El Studio – pachet special, în luna martie

Numai mâine nu-i poimâine și gata cu luna februarie. Și cică se face și frumos afară, așa că iată un motiv în plus (dooh!, nu era ca și când am mai fi avut nevoie de încă un motiv, dar deh) să ne mai aranjăm puțin.

Iar saloanele de înfrumusețare vin și ele cu tot felul de oferte. Eu am primit pe mail una pe care o împărtășesc cu voi, cu atât mai mult cu cât, în curând, voi merge să încerc serviciile lor. Este vorba despre El Studio, care îți rezervă, la început de primăvară, patru zile pentru ca tu să te simți specială.

Dacă mergi pe 4 martie la El Studio Floreasca, 6 martie la El Studio Moșilor, 10 martie la El Studio Tei sau 11 martie la El Studio Timpuri Noi, între orele 16:00 – 20:00, poți încerca un răsfăț complet System Professional by Wella (șamponat, mască și infuzie, coafat).

Acesta vine la pachet cu consiliere personalizată oferită de stiliștii salonului și cu o surpriză de la Wella. Formată din specialiști atent selectați și pregătiți, echipa El Studio deține cunoștințele și experiența necesare pentru a le oferi clienților săi cele mai bune sfaturi în materie de look personal si ingrijire.

Pentru a beneficia de promoție, trebuie să te numeri printre primele 30 de persoane care se înscriu pe Facebook pentru fiecare dintre cele patru zile menționate.

1 comentariu

  1. Ahhh, ce răsfăț…Cred că oricine se simte special după un astfel de tratament.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.