Eden Spa sau cum visez la relaxare

Deși mi-am dorit mult, mult să ajung și am sperat, până în ultimul moment, că voi putea, niște treburi nu s-au aliniat cum trebuie. Așadar, multe de la fața locului nu vă pot împărtăși despre Eden Spa. Dar pot să vă spun că au împlinit zece ani de existență și că, da, e un loc în care îmi doresc mult să ajung. Cu atât mai mult cu cât am o perioadă în care am nevoie de relaxare ca de aer.

Aici poți beneficia de consiliere si suport prin health coaching si life coaching, servicii destinate reducerii stresului, relaxarii mentale si fizice (masaje clasice si asiatice, ritualuri spa), activități fizice (pilates, fitness), activități care te reconecteaze cu energia universale și ajută la regăsirea de sine (yoga, qiqong), terapii energetice (reiki, hipnoză), programe de detoxifiere – ca metoda de prevenire a îmbolnăvirilor. Abonamentele I Love Myself, Pain Relief, Activ Detox sau Asian Healing sunt astfel de exemple.

Și mă bate gândul să nu merg singură la răsfăț, cu atât mai mult cu cât au pachete spa pentru mamă și fiică: Chocolate Kisses for Me and Mom, Mon & Me Spa Experience și Mother Daughter Celebration. 

Dar, până la relaș, mă întoc la treabă. O seară liniștită și o zi de miercuri spe placul vostru. Mulțumesc pentru că mă citiți!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.