GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Cum înveţi să iubeşti mişcarea

Se spune că avem nevoie de 21 de zile pentru a scăpa de un obicei urât, iar eu cred ca e nevoie tot de atâtea pentru a căpăta o deprindere nouă şi utilă.

Şi sunt exemplul viu: cât timp am fost plecată, povestea mea cu sportul a cam avut de suferit şi a fost prima dată în viaţa asta, de când fac sport, când nu am reuşit să ajung săptămânal de câte ori mi-aş fi dorit.

Iar acum, că m-am întors, mărturisesc că am nevoie de timp, de răbdare şi de putere psihică, mai ales că sunt într-o perioadă foarte aglomerată. Şi, e drept, nu am făcut performanţă, dar obişnuiam să aleg mult, să merg des la sală.

Îmi imaginez cât de greu poate fi pentru cineva care nu a mai făcut în veci sport, cu atât mai mult cu cât poate fi vorba de persoane supraponderale cărora, poate, le e şi mai greu să înceapă.

Dar pe cât de greu ar putea părea, pe atât de frumos e. În plus, există mereu cineva, acolo, care te poate ajuta. Doar că trebuie să nu renunţi.

Eu merg la World Class. Îmi place că, dincolo de o stare fizică mai bună, plec de acolo şi cu zâmbetul pe uze. Mereu, indiferent de cât de solicitantă a fost ora.

Cum înveţi să iubeşti mişcarea

Acum, World Class România a lansat programul de antrenament Easy8, dedicat celor care vor să facă un pas către un stil de viață activ. Noul program se derulează pe parcursul a opt săptămâni, timpul necesar unui începător într-ale sportului pentru a învăța să iubească mișcarea.

Dacă nu te-ai prea mişcat deloc, dar ai vrea să devii activ, în cadrul Easy8 te poţi familiariza mai ușor și mai rapid cu antrenamentele, cu echipamentele din sala de fitness și cu clasele de group fitness.

În funcție de nevoile fiecăruia, cu Easy8 ai două tipuri de antrenamente de grup – 12 clase de antrenament de grup pentru începători, cinci clase de antrenament de grup pentru avansați – și trei întâlniri cu antrenor personal – acestea includ atât antrenamente unu la unu, cât și evaluări corporale personalizate. Programul este special conceput pentru a te motiva, inspira și ajuta să adopţi mai ușor un stil de viață activ.

Noile clase destinate începătorilor urmează o structură care le permite acestora să își crească rezistența și să-și îmbunătățească condiția fizică, într-un ritm adaptat propriului corp.

Există 12 clase pentru începători (Aqua, Body&Mind, Body Art, Easy Dance, Fat Burn LEE, Fit Ball, Healthy Spine, Hydrorider, Port de Bras, Stretch, Yogilates, Zumba), prin intermediul cărora îţi cunoşti musculatura şi înţi intri în ritm, şi cinci clase pentru avansați (Aerobic Power, BODYPUMP, C-Core, CXWORX, Pilates, Yoga), care te ajută să treci la nivelul următor.

Important de menţionat că ai şi trei sesiuni de evaluare și antrenamente cu antrenorul personal, la care se stabilesc obiectivele și care te vor ajuta să lucrezi eficient și corect.

Cum vara e aproape de tot, poate că e chiar ocazia pe care o aşteptai să scapi de încă o frică: aceea că nu ai putea. Pentru că poţi.

Fiţi frumoşi, activi şi sănătoşi. Kisses and hugs!

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

4 comentarii
 1. Miruna says:

  Mi-e rusine sa zic ca ma regasesc printre cei care tot spun ca de maine se apuca. Si recunosc ca mi-e si rusine de toate aparatele alea, daca ma asez nu stiu cum la ele si o sa rada toti de mine…

 2. Ira says:

  Din pacate cei de la WorldClass nu sunt foarte “prietenosi” cu persoanele supraponderale. Am mers la ei in urma cu cativa ani si am cam fost luata peste picior de antrenorii personali ai salii.
  Sper ca s-au mai schimbat lucrurile de atunci…

 3. Alexandra Vasi says:

  Ha, ce tare, chiar voiam sa ma apuc si am cautat zielel astea ceva mai pentru incepatori. Sper sa nu fie scump. Ai idee cat costa?

Trackbacks
Ce spun alţii...


Lasă un comentariu