E-Boda a lansat Full Stream, dispozitivul ce dublează distracția

De câte ori n-ai vrut să vezi cel mai recent episod din serialul preferat, dar, fix atunci, și el voia să vadă cel mai recent episod din serialul lui preferat? Mie mi se întămplă când sunt în vizită la ai mei, de exemplu, când, de pe iPad-ul pe care i l-am dăruit tatălui meu, aș vrea să mă uit la tutorialele mele preferate de make-up, iar el e înnebunit să termine al 124-lea nivel din nu știu ce joc. Ei, bine, dacă până acum ieșeau scântei până când unul dintre noi ceda, acum există un gadget mic, dar voinic, ce pune capăt diferențelor dintre generații :)

E-Boda Full Stream este un gadget ce permite conectarea fără fir a unui smartphone, tablete, laptop sau computer cu un televizor cu port HDMI (adică o interfață multimedia de înaltă definiție). Indiferent de ce sistem de operare au gadget-urile pe care le folosești, dacă ai internet wireless, poți să redai conținutul de pe ecranul lor pe un televizor. Pentru a folosi jucăria, trebuie să instalezi aplicația EZcast pe gadgetul de pe care vrei să reulezi conținut pe TV.

Cu funcția dual display, poți naviga în continuare pe smartphone, tabletă, laptop sau PC fără a întrerupe conexiunea.

Smartphone-urile, tabletele sau notebook-urile sunt prezente în permanență în viața noastră, iar românii își doresc o experiență cât mai completă de utilizare de la toate aceste dispozitive. Și tocmai asta le oferim prin Full Stream. De acum, o tabletă sau un smartphone poate deveni sursă dublă de divertisment pentru toți membrii unei familii, care se pot bucura de tipuri diferite de conținut pe același dispozitiv, rezolvând și problema cablurilor incomode. Mai mult, oricine își poate transforma televizorul într-un Smart TV.

Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda

La capitolul tehnicalități, o să-mi permit să vă redau informațiile producătorului, căci, deh :)

Full Stream integrează un procesor AM 8251 și o memorie RAM de 128 MB. Dispozitivul este compatibil cu orice smartphone, tabletă, laptop sau PC dotate cu sistemele de operare Android 4.0 sau versiunile ulterioare, iOS 6 sau versiunile ulterioare, OSX 10.7 și Windows XP/7/8.

Astfel, Full Stream permite utilizatorilor să vizualizeze filme pe televizor, direct de pe tabletă sau laptop şi, în același timp, pot continua să navigheze pe internet, își pot verifica e-mailurile, socializa cu prietenii pe Facebook sau iniția apeluri voce.

Full Stream va fi disponibil online, pe www.e-boda.ro, la prețul recomandat de 199 lei. Mai multe detalii se găsesc pe fullstream.e-boda.ro.

1 comentariu

  1. ooooo, suna interesant!!! Asa eu ma pot uita la seriale linistita, si iubitul meu se poate juca Minion`s Rush nestingherit :))))))))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.