Dușmanul ascuns al verii: The Big C

Dușmanul ascuns al verii: The Big C

90% din cancerele de piele sunt vindecabile DACĂ sunt depistate la timp. Anual sunt diagnosticate aproximativ 200.000 de noi cazuri de cancer de piele, unde melanomul, care e una dintre cele mai agresive tumori maligne, e unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapidă creștere în ceea ce privește numărul de noi cazuri pe an.

Aproximativ 9 din 10 persoane conștientizează că riscul apariției cancerului de piele este strâns legat de lipsa protecției solare în timpul expunerii la soare. Din păcate, 1 din 2 persoane nu a fost niciodată la un control al alunițelor la dermatolog și doar 1 din 3 persoane își verifică propriile alunițe cel puțin o data pe an, potrivit unui studiu realizat de Laboratoarele La Roche-Posay și IPSOS, în 23 de țări.

O noutate bună este că , o campanie digitală cu caracter social, cu misiunea de conștientizare asupra prevenției cancerului de piele și importantă folosirii protecției solare în prevenția acestuia.

Pornind de la faptul că există doi factori importanți în prevenția cancerului de piele – protecția solară și controlul dermatologic, Laboratoarele La Roche-Posay prezintă protecția solară pentru piele sensibilă Anthelios XL, precum și campania Zilele Protecției Solare, unde puteți beneficia de o consultație gratuită la dermatolog pentru verificarea alunițelor.

la roche posay anthelios

În perioada 1 mai – 30 iunie 2015, poți beneficia de o consultație gratuită (în limita locurilor disponibile) la dermatolog, pentru verificarea alunițelor. Te poți programa pe www.protectiasolara.ro

Eu aș vrea tare mult să ajun, mai ales că nu duc lipsă de alunițe și, spre rușinea mea, nu le-am investigat niciodată, deși îmi place să stau la soare. Așadar, spre să reușesc să ajung, și vă inivit și pe voi să profitați de inițiativa frumoasă a celor de la La Roche-Posay.

Kisses and hugs și o vară fără griji să aveți!

Foto cover via © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.