Dungi cu dungi?

Ei, bine, da. Eram la mare, nu luasem prea multe haine, fusta pe care o vedeți merge perfect şi ca bluză ;) Şi pe principiul “Zebra e neagră cu dungi albe sau albă cu dungi negre?“, am zis să combin nişte dungi.

S-a nimerit să fie rece în două dintre cele trei zile despre care vă povesteam cu ceva timp în urmă. Şi cum o alergătoare veritabilă şi dedicată nu pleacă niciodată de acasă fără adidaşi, au fost singua opțiune ca să nu-mi înghețe picioarele. [Da, cam atât de frig a fost…]

Anyways, înțeleg oricum că adidaşii trântiți la ținute din alt film sunt un trend… Nu mă omor după el, dar s-a nimerit, că n-a luat nimeni în calcul ploaia ce avea să ne însoțească.

Aşadar, dungi cu dungi. Eu zic că merg, cel puțin în combinația asta. Scuzați moaca, dar jur că atât de tare bătea vântul, că mi-era că mă zboară direct în… Malaga :D

outfit2-2 outfit2-8

Kisses and hugs! Weekend minunat!

Sursa foto cover

11 comentarii

  1. eu ador dungile si port destul de des. imi place! te puppp!

  2. Merg dungile cu dungulite ! love it :)

  3. Si rau ti-ar fi parut ca te zboara direct in Malaga ;)) Te pup!

  4. the hell with the outfit. I love your legs.

  5. Tu esti frumoasa si in pijamale, stii asta nu? Chiar daca nu mi-ar placea deloc, in mod normal, combinatia cu adidasii aia nu pot sa nu iti spun ca pe tine parca tot arata bine ;)))

    Pupici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.