DUBLU CONCURS LA FEMME!

Mă bucur mult că astăzi vă pot anunța un concurs foarte frumos, organizat împreună cu La Femme, care a împlinit 20 ani în România. Cu această ocazie, pune la bătaie nu unul, ci două vouchere de cumpărături în magazinele La Femme. Fiecare are valoare de 350 lei, iar voi vă puteți alege tot ce doriți, pentru o garderobă perfectă, din care să nu vă lipsească nimic.

Ce aveți de făcut pentru a participa la dublul concurs La Femme? În primul rând, să intrați pe site-ul La Femme (AICI) şi să fiți abonate la canalul meu de YouTube (mă găsiți AICI).

Acolo, pe YouTube, vă aştept cu restul detaliilor despre concurs, precum şi cu câteva poveşti despre haine. ATENŢIE: Înscrierea se face doar în comentariile de pe canalul meu de YouTube, nu aici. 

Iar între timp, dacă aveți chef de niscaiva shopping, trebuie să știți că se găsesc  magazine La Femme în Bucureşti – în Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei-Pasaj Vilacrosse, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon, dar şi în Piteşti (Mall Pitești și Calea București) şi Constanta (Centrul Comercial Tom şi City Park).

Vă aştept cu drag în număr cât mai mare. Să aveți o săptămână perfectă!