Doris: Cum arată jeanșii care te îmbracă perfect

Arată precum cei de mai jos și se numesc Doris. Ei fac parte din colecția de jeans Diesel toamnă-iarnă și urmăresc linia piciorului şi conturează posteriorul în timp ce îți oferă libertate de mişcare.

Doris-Diesel on Make A Gif

Un nou model de skinny jeans, din denim super-stretch, care flatează trupul şi îmbracă perfect piciorul.

skinzee-dee

Denimul Doris are o croială minimalistă, simplă, dezvăluind o siluetă grațioasă în partea frontală şi buzunare discret aplicate pe partea din spate, ce creează imaginea unui posterior perfect conturat şi… bine poziționat. Proiectat cu linii discrete pentru a crea o formă aerodinamică, Doris este confecționat din cel mai fin denim Diesel şi este foarte elastic.

Nici sexul puternic nu rămâne dezbrăcat. Deși… :))

man1

man2

man3

Și pentru că tot am adus vorba de ei, trebuie să mărturisesc că, în ultimul timp, am cam renunțat la jeanșii skinny, în favoarea celor mai lejeri, boyfriend jeans. Dar cum sezonul rece se apropie, cred că am nevoie de un refresh în garderobă, și o să trec pe listă și o pereche de skinny jeans, numai buni de băgat în ghete. Asta în ciuda faptului că, dacă aș fi primit un bănuț de fiecare dată când am zic “Am prea mulți blugi!”, aș fi fost cam bogată :)

Kisses and hugs! Spor la shopping!

Jeans fit perfectly on © Shutterstock ;)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.