Doncafe și cum am am schimbat cafeaua, după ani de zile

De câteva zile, beau Doncafé cu aromă de ciocolată. Să ne înțelegem, eu beau aceeași cafea, de ani de zile. Rareori mai perturb obișnuința și încerc altceva. Apoi, revin repejor la cafeaua mea. Nu, nu vă spun care, sîc!

De ceva zile însă, Doamna Crăciun, complicea Doncafé, m-a făcut să încerc acest sortiment cu ciocolată. E minunat, e cum nu vă imaginați de gustos dar sunt de tristă, pentru că e în ediție limitată. Sunt două sortimente în ediție limitată, acesta cu ciocolată, și cel cu vanilie, iar asta se întâmplă pentru că, în complicitate cu Doamna Crăciun, Doncafé sărbătorește femeile pentru că fac reală magia sărbătorilor. Și nu vreau să mă mai întorc la cafeaua mea obișnuită, atât de mult îmi place aceasta.

Parte din platforma „Momentul tău Doncafé”, brandul aduce anul acesta în prim-plan un personaj care completează portretul femeii moderne, ce își dedică timpul în preajma sărbătorilor de iarnă pentru împlinirea dorințelor celor apropiați.

Astfel, de Crăciun, pentru milioane de momente dăruite altora, Doncafé oferă un moment Doamnei Crăciun și tuturor femeilor care fac reală magia sărbătorilor, cu edițiile speciale de cafea Doncafé Selected Ciocolată și Doncafé Selected Vanilie.

Doncafé intenționează să construiască, începând cu acest an, o comunitate în jurul Doamnei Crăciun, în perioada sărbătorilor de iarnă, prin pagina sa de Facebook – https://www.facebook.com/DnaCraciun. Ea le va fi alături româncelor printr-o campanie ce se va defășura atât în mediul online, cât și în cel offline, și prin intermediul căreia își invită consumatoarele să interacționeze și să-și împărtășească idei și sfaturi pentru a face această perioadă una deosebită pentru cei dragi.

Doncafé răsplătește femeile pentru milioanele de momente dedicate altora, iar Doamna Crăciun este personajul care întruchipează inițiativa, precum și generozitatea fiecărei femei în timpul acestor zile magice, este gândul din spatele fiecărui cadou oferit cu drag și bucuria fiecărui moment de sărbători.

În preajma sfârșitului de an, rolul Doncafé în viață Doamnei Crăciun și a tuturor femeilor este acela de a le oferi un moment unic de relaxare și re-energizare pentru a-și regăsi inspirația de a duce la bun sfârșit toate planurile. Iubitoarele de cafea pot face cunoștință cu Doamna Crăciun, îi pot descoperi povestea și suprizele și îi pot scrie pe pagina sa oficială de Facebook

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.