DIY: un colier în 30 de minute

Am văzut colierul ăsta pe un site de afară si mi-am zis că tre’ să-l fac. Între timp, am pierdut urma site-ului, l-am căutat şi răscăutat şi nimic. Într-un final, am încercat să-mi amintesc şi m-am pus pe treabă. În continuare, am multe mărgele din două şiraguri pe care le-am stricat (pentru că nu-mi mai plăceau şi nu le purtam niciodată). Prin urmare, zic să nu aruncaţi niciodată resturi de bijuterii sau bijuterii care nu vă mai plac, mai ales că nu ocupă spaţiu. Eu am o cutiuţă în care le ţin şi, când am nevoie de-un paiet, de-un sclipici, de-o mărgică, mă duc la cutiţă.

Vă las cu pozele, că am inclus şi tutorialul acolo. Pe site-ul unde eu văzusem prima dată colierul ăsta, panglica era albă, iar mărgeluţele erau nişte perluţe de toată frumuseţea. Produsul finit era sublim. Eu m-am descurcat cu ce aveam la îndemână (ca fapt divers, din colierul din care am luat aceste mărgele, mi-au rămas si vreo trei papagali din lemn şi mă tot gândesc ce să fac cu ei, că-s tare frumoşi).

Cap-coadă, mi-a luat cam 30 de minute să termin colierul, cu tot cu căutatul prin casă al panglicii şi celorlale materiale necesare.

O zi superbă să aveţi!
***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

8 comentarii
 1. federova says:

  Ce interesant e!! S-ar vedea bine si pe o gentuta, ca model :P.

 2. Ana Maria says:

  super like! 🙂

 3. vale says:

  Ce frumos e! Multumesc de idee! <3 Tocmai ce am pus o pe mama sa imi faca si mie! ;)) E si o idee super draguta si de cadou pentru fete! Iubesc lucrurile facute de mana mea sau de a mamei ;)). Ies foarte frumoase,nu sunt nici scumpe si pui si dragoste <3.
  Tu de unde ai luat margelele? Eu o sa strict un colier mai vechi.

 4. vale says:

  Happy me! Am gasit niste perlute! 😀

 5. NEPRICEPUTA says:

  ATENTIE la curatat, a se evita contactul perlelor cu apa! Ideea e foarte buna folosind margele din pietre semi, de pilda.

Lasă un comentariu