Cum să ai nişte mâini de prințesă după… şmotru

Nu ştiu vouă cum vi se întămplă, dar eu o pățesc mereu. E câte o zi din aia în care cureți, scuturi, freci, deretici, să nu rămână fir de praf.

Fie vorba între noi, o să ziceți că-s nebună, dar dentista mea – cu care mai fac, din când în când, şi terapie – m-a învățat că, pentru un feng shui total pe care să fie invidioşi până şi asiaticii, să iau eu frumuşel la frecat… colțurile. Şi, uite-aşa, din când în când, când simt că bețişoarele parfumate nu mai ard energiile negative, mă pun pe făcut curățenie generală. Da, şi frec şi colțurile… Să vă mai spun că stau pe un bulevard intens circulat, unde şi dacă stau nemişcată o săptămână, tot se face mizerie?

Ei, toate bune şi frumoase. La finele unei astfel de zile ar trebuie să urmeze o ieşire în oraş. Dar cine mai are putere?

Şi, sincer, numai de ieşit în oraş nu mai ai chef şi numai ca o prințesă nu te mai simți… Şi da, nici nu vreau să mă gândesc că urmează curățenia de toamnă.

Ei, bine, pentru că ştie cât de importante sunt pentru noi, fetele, timpul liber şi relaxarea, Cif relansează spray-urile, pentru a veni în ajutorul nostru. Adică, dacă tot nu scăpăm de corvoada curățeniei în casă, măcar să scăpăm cât mai repede cu produsele de curățenie potrivite. Spray-urile Cif se împart în două game: Ultrafast şi Specializată.

Cele din gama Ultrafast, cu un nou design, te ajută atunci când ai de curățat petele de zi cu zi.

 • Cif Spray Bucătărie are o formulă îmbunătățită pentru îndepărtarea urmelor proaspete de mâncare și grăsime. În plus, te ajută să economisești timp datorită faptului că nu necesită clătire, spre deosebire de detergentul de vase
 • Cif Spray Baie este ideal pentru îndepărtarea rapidă a urmelor recente de săpun, pastă de dinți sau machiaj
 • Cif Spray Ferestre, disponibil acum într-un ambalaj economic de 750ml, previne apariția urmelor de pe geamuri datorită peliculei protectoare care permite alunecarea apei

Cu spray-urile Cif din Gama Specializată scapi rapid de probleme specifice și de pete greu de îndepărtat.

 • Cif Spray Anti-calcar este ajutorul tău de nădejde în lupta împotriva calcarului de pe chiuvetă și cadă, a săpunului întărit sau a urmelor de pe cabinele de duș
 • Cif Spray Degresant este soluția potivită pentru grăsimea întărită din cuptor, de pe aragaz, din interiorul cuptorului cu microunde, de pe blaturile și mesele din bucătărie
 • Cif Spray Inox este produsul ideal pentru toate suprafețele din inox, îndepărtează murdăria, lăsându-le curate și asigurând pana la 100% strălucire

Iar eu, pentru că sunt tare harnică (şi cred că şi fiindcă obişnuiesc să curăț colțurile :D), o să mai beneficiez de un mega-răsfăț de la prietenul Cif. Unul de beauty şi relaxare, exact aşa cum mi-l doream de multă vreme.

Promit să vă povestesc despre experiență. Între timp, gata cu făcutul curățeniei cu orele ;) Acum aveți mai mult timp pentru voi. Şi nu glumesc, chiar am testat spray-urile şi, pe lângă faptul că termini mai repede curățenia, nici nu rişti să-ți arzi cuticulele din cauza soluțiilor tradiționale.

Şi chiar sunt curioasă: cine mai curăță colțurile pe aici? 

Kisses, ladies! Fiți frumoase!

12 comentarii

 1. Eu nu prea ma bag in colturi. :)) Sunt cam lenesa. Dar e adevarata faza cu relaxarea… cand sunt foarte nervoasa sau suparata, imi vine cheful de facut curat prin casa, ceea ce la mine e lucru rar! :))

  • :)) Nici eu nu mă băgam, până la discuția elocventă cu dentista. Altfel, e foarte normal cheful, să ştii. O dată pentru nevoia de stabilitate, de ordine şi a doua oară pentru endorfinele secretate.

 2. eu le curat… si stiu ca indiferent ce manusi port imi cad unghiile…

  • Iiih, chiar şi cu mănuşi dintr-acelea de silicon? E ciudat, căci nseamnă că intri cumva în contact cu produsele de curățenie. Sau că ai, exact ca mine, probleme cu unghiuțele :(

 3. Azi chiar am avut program intensiv de colțuri, sertare şi alte locşoare unde se mai poate ascunde praful – să ştii că face bine la feng shui! Şi uneori folosesc şi Cif, mai ales la baie şi bucătărie.

  • Da, da, iubesc să odonez şi să curăț prin sertare, să pun pe categorii. Iar treaba cu feng shui-ul chiar e adevărată, aşa-i (uite cum mobilizăm noi oamenii să curețe colțurile…) Iar Cif, zău că fac un experiment, un video, că eu am descoperit o chestie mult prea tare cu spray-urile. Dar da, cum ar zice şi mama: “Nimic nu curăță cum curăță Cif”.

 4. Eu le curat..am o mama obsedata efectiv de curatenie. Eu mi-am promis ca nu voi ajunge asa.:)

  • Şi mama e destul de preocupată de asta, e-n familie. Bunică-mea, Dumnezeu s-o odihnească pe unde o fi, era cardiacă şi zilnic, când intram pe uşă, şcolăriță fiind, o găseam cu fundul în sus, în genunghi, frecînd covoare, podele… Într-un fel, mă bucur că sunt aşa, e şi asta un echilibru.

 5. Si eu am obiceiul asta cu colturile. Cat despre Cif, nu ma despart de produsele lor.
  Am tot incercat altele, ca deh, asa suntem noi, incercam altele, chiar daca ce avem functioneaza foarte bine. De fiecare dată, m-am intors la Cif. Spray nu stiu daca am incercat, dar chiar m-ai facut curioasa.

 6. O super gama de la Cif, sper sa gasim in ei rezolvarea problemelor noastre de curatenie.Ce bine este cand casa straluceste si noi suntem mandre de efortul depus….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.