Eucerin DermatoCLEAN- pentru că un ten curat e un ten frumos

Știți că, pentru mine, chiar dacă rareori folosesc mult machiaj, curățarea tenului e cea mai importantă în rutina mea de beauty și de îngrijire. Fac și destul sport, locuiesc într-un oraș poluat, așa că nu concep să merg la culcare sau să-mi încep ziua fără să-mi curăț cum trebuie tenul. Am avut și multe probleme cu el, de-a lungul vremii, din motive care n-au ținut de mine, așa că știu ce înseamnă să nu ai un ten frumos. Și nu pot princepe cum unele doamne și domnișoare își fac răul cu mâna lor și nu au o igienă corectă.

Mai ales cănd companiile din domeniul furmuseții și îngrijirii ne ajută cu soluții tot mai bune, mai eficiente și mai bine formulate. Fetelor, că e vară, toamnă, că suteți la mare sau în vârf de munte, la hotel de cinci stele sau la cort, în confort minim, nu neglijați curățarea tenului. 

Curățarea permite tenului să respire, sprijină procesul natural de regenerare şi îl pregăteşte pentru rutina zilnică de îngrijire. În plus, un ten ce respiră absoarbe mai mulți nutrienți din produsele de îngrijire dacă este bine curățat înainte.

Gama DermatoCLEAN de la Eucerin, cu o formulă inovatoare de agenți de curățare şi de îngrijire a pielii, are acum o nouă înfățişare. Aceasta conține loțiune micelară 3-în-1, demachiant de ochi bifazic și lapte demachiant delicat, gel de curățare și loțiune tonică.

Compliment card Dermato Clean PREVIEW

Loțiunea micelară 3-în-1 e ideală pentru persoanele cu o viață foarte activă. Această loțiune proaspătă, cu o textură foarte delicată este în acelaşi timp o loțiune de curățare, una tonică şi una demachiantă. Îndepartează machiajul şi impuritățile, tonifică şi hidratează, permițând pielii să respire mai bine şi oferindu-ți mai mult timp liber pentru activitățile tale preferate. Are un preț recomandat de 55,24 lei (200 ml)

Demachiantul de ochi bifazic îndepărtează mascara şi fardurile rezistente la apă şi protejează împotriva deshidratării. Lasă pielea strălucitoare, îngrijită, fără a irita zona sensibilă din jurul ochilor şi fără a-i modifica pH-ul natural. Costă 46,87 lei (125 ml)

Laptele demachiant delicat (50,22 lei, 200 ml) îndepartează impuritățile de peste zi şi machiajul, fără a deshidrata pielea. Calmează şi catifelează pielea, o hrăneşte şi îi menține prospețimea. Ideal pentru tenul uscat şi sensibil.

Gelul de curățare, destinat tenurilor normale și mixte, curăță în profunzime şi îndepărtează grăsimile şi impuritățile, oferind pielii prospețime şi puritate pentru a-şi redobândi suplețea şi vitalitatea. Costă 50,22 lei (200 ml)

Loțiunea tonică revitalizează şi tonifică tenul în timp ce îl curăță cu delicatețe, îl calmează şi îl hidratează. Este destinată tuturor tipurilor de ten și are un preț recomandat de 50,22 lei (200 ml).

Indiferent de schema de curățare a tenului pe care o alegeți, nu săriți peste acest pas, cel mai important, din punctul meu de vedere, pentru a avea un ten frumos.

Kisses and hugs!

Even virtual girls on © Shutterstock take their makeup off :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.