De ziua mea, gânduri bune pentru voi

Da, azi a fost ziua mea. În urmă cu mulți ani, într-un 25 decembrie, m-am gândit să nu o las pe mama să se plictisească și am hotărât să vin pe lume. Pe la prânz, într-un 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, începeam să visez.

Tot un vis a fost și ziua de azi și vă mărturisesc că m-am emoționat incredibil la cele câteva sute de mesaje primite de la voi. Prieteni vechi, prieteni noi, amici, cunoscuți, oameni pe care i-am cunoscut la lucru. Oameni dragi, oameni frumoși, oameni atât de frumoși. Și azi a fost despre voi și pentru voi, despre bucurie.

Vă mulțumesc din inimă pentru urările voastre, am încercat să răspund personal fiecăruia dintre cele peste, cred, 400 de mesaje. M-ați încărcat cu veselie, cu putere, mi-ați dat un sprijin enorm. Vă mulțumesc și vă doresc tot binele din lume.

Crăciun fericit, sărbători cu bine, cu frumos, cu bun. Și, poate, cel mai important, cu oameni cărora le pasă și arată asta.

P.S.: Am avut și tort, dar l-am mâncat. Sau l-am băut? Mno, ceva pe acolo… Așa că folosesc prilejul să le mulțumesc oamenilor incredibili de la Shutterstock pentru fotografiile minunate. Thanks guys and have the merriest Christmas!

1 comentariu

  1. La multi ani, sufletel frumos, cu bucurii, mari si mici, in fiecare zi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.