De la elf, rimel uscat!

Astăzi aş fi vrut să scriu despre Too Faced Glamour to go, aveam şi pozele făcute, cu tot cu swatch. M-am enervat însă atât de tare, că nu-mi mai arde. Să vă explic: prin mai, pare-mi-se, am comandat mai multe chestii de la elf, printre care şi un rimel Regular & Waterproof Mascara Duo (care văd că nu mai există pe site-ul românesc, l-am găsit doar aici). Pentru că aveam sertarul plin de rimeluri şi n-aş fi vrut să-l irosesc, nu l-am desfăcut. De precizat că termenul de valabilitate înscris pe ambalaj este 03/2013. Prin urmare, l-am lăsat “în țiplă”, în dulapul meu de cosmetice, ferit de soare, umezeală şi de alți factori externi care i-ar fi putut dăuna.

Astăzi, pentru că mi-a venit o nouă comandă de la elf şi mi-am amintit de el, am vrut să-l încerc. L-am desigilat şi, când l-am desfăcut, surpriză!!! Şi partea regular şi partea waterproof erau uscate. Nu mă înțelegeți greşit: nu mă cramponez de câțiva lei şi nu stau într-un singur rimel. Totuşi, când eşti o companie care comercializează produse cosmetice, indiferent cât de ieftine sau nu sunt ele, nu trebuie să ți se întâmple aşa ceva.

Dacă ştii că rimelul e unul care se usucă foarte repede, chiar şi sigilat fiind, de ce nu pui un termen mai scurt de valabilitate?

În fine, inițial am spus că le voi scrie celor de la elf. Având în vedere că e prima dată (şi singura, sper), în care mi se întâmplă aşa ceva cu unul dintre produsele lor, nu mai zic nimic şi o las aşa cum a picat.

Totuşi, frustrarea de moment a fost a major one. Vedeți şi pozele (care, din păcate, n-au surprins bucățile solide de rimel, lipite de perii).

Voi ați avut rimelul ăsta? Vi s-a întâmplat aşa ceva?

 

5 comentarii

  1. eu am altul si tot asa l-am folosit doar un pic si l-am lasat. A venit sor-mea si s-a dat cuel fara sa intrebe de cand il am si a adormit asa si s-a trezit cu ochii lipiti. Adica cu genele lipite..horror!

    • Jesus! Astia nu-s normali, asa ajung sa cred. Cand e vorba de fata, nu te joci… Din fericire, pentru mine a fost singura dezamagire elf. Totusi, am citit multe postari ale altor fete si da, e urat cand se intampla asa ceva cu un produs.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.