De ce să dai o raită pe la Kenvelo?

Pentru că, pe lângă noua colecție toamnă-iarnă 2014, Kenvelo, marca ce sosea în România în anul 2000, a devenit acum KVL și are un nou slogan: Urban Free Style. Magazinele s-au modificat și ele, au fost reamenajate, astfel încât poți să vezi mai bine produsele, care sunt și mai bine grupate.

Iar colecția pe care o poți găsi acum în magaiznele KVL are ca piese cheie jacheta americană de baseball, transformată într-o piesă tipică pentru studenți, articolele tricotate și bluzele cu mânecă lungă cu cifre și litere, fustele scurte cadrilate și cămășile. O parte importantă a colecției o reprezintă și piesele tricotate, care au fost realizate într-o gamă variată de tehnici, precum și jachetele matlasate și voluminoase de iarnă ori din imitație de piele sau puloverele cu ochiuri mari.

Iar dacă încă nu ai un magazin KVL prin preajmă, am vești bune: sunt planificate deja 5 noi deschideri, mai exact în centrele comerciale Mega Mall Bucharest, Coresi Brasov și Park Lake Bucharest.

kvl4 kvl7 kvl2 kvl6 kvl3 kvl5

Colecția pentru femei KVL toamnă-iarnă 2014-2015 conține tricouri cu mânecă scurtă și mânecă lungă, cămăși din materiale țesute, topuri lejere din vâscoză, bluze supradimensionate, tricotaje ușoare realizate din fibre variate, pantaloni tip leggings și jachete. Nu lipsesc fustele scurte cadrilate sau înflorate, cu croială creion sau A-line, și nici pantalonii din denim în patru croieli: skinny, slim, straigh și bootcut.

Colecția destinată bărbaților conține tricouri cu mâneca scurtă, mâneca lungă simplă și tip raglan, cămăși din materiale țesute, cărora li s-au adăugat detalii noi, de tipul nasturilor, al materialelor constrastante și al etichetelor țesute, bluze și pantaloni sport în care se combină patchwork-ul și diferitele tehnici de imprimare.

4 6 1 9 2 8 10 7 3 5Eu am ochit deja câteva favorite, iar zilele următoare o să dau o raită printr-un magazin Kenvelo. De la ei am câteva tricouri foarte bune și câteva piese din linia basic, și sunt de o calitate foarte bună, foarte rezistente.

Kisses and hugs! Spor la shopping!

2 comentarii

  1. si eu o sa trac o raita :-) multumim!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.