Cum am învățat să pictez pe porțelan

Cum am învățat să pictez pe porțelan

Când am primit invitația de a participa la un atelier de pictură pe porțelan, trebuie să recunosc că mi-a fost un pic teamă: habar nu am nici să trag o linie sau să desenez un cerc, așa că de pictură nici u poate fi vorba. E adevărat, într-o măsură mă pasionează arta, încerc să cunosc mai multe din acest domeniu și zice-se că aș avea un minim simț estetic. Însă de la asta la pictură… e cale imposibilă. Dar cum băutoare de cafea mă laud că sunt, am onorat invitația Davidoff Cafe și am pășit în frumosul spațiu Wagner, din zona Cotroceni.

davidoff cafe

davidoff cafe

davidoff cafedavidoff cafe

Aici am fost îndrumată chiar de către un profesor de pictură și cred că lecția cea mai importantă pe care am învățat-o, dincolo de a mă relaxa, a fost să nu îmi fie teamă să încerc. Uneori, există perfecțiune în imperfecțiune, așa că, și dacă aș fi dat greș, pe cănuța aceea de porțelan ar fi rămas o amintire frumoasă, a unei după-amieze de primăvară, cu parfum de cafea proaspăt preparată.

davidoff cafedavidoff cafedavidoff cafedavidoff cafedavidoff cafe

Evenimentul a fost prilejuit de faptul că DAVIDOFF CAFE se relansează într-un nou ambalaj, mai modern și mai elegant, inspirat de stilul de viață contemporan și ne invită să ne delectăm zilnic cu o adevărată operă de artă. Logoul alb, fundalul albastru închis și banda portocalie fină sunt elementele care definesc aspectul noilor ambalaje de cafea.

davidoff cafe Elementul diferențiator pentru cele patru sortimente, Rich Aroma, Fine Aroma, Espresso 57 și Café Crème, este banda de culori care semnifică diferitele tipuri de cafea și gradul de prăjire. Zona texturată oferă un contrast elegant cu linia portocalie, iar efectele metalice completează cu succes profilul modern.

DAVIDOFF Rich Aroma este o compoziție unică, cu o savoare intensă și aciditate plăcută, completată cu note bogate de mirodenii și subtil fructată. Pentru a obține rețeta desăvârșită și pentru a trăi o adevărată experiență senzuală de lux, sunt special selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica. DAVIDOFF Rich Aroma este disponibilă în două variante: cafea prăjită și măcinată și cafea instant.

DAVIDOFF Fine Aroma este o selecție premium de boabe Arabica destinată tuturor celor care sunt în căutare de experiențe exclusiviste. Are o corpolență medie și aciditate elegantă, completată de o aromă delicată și distinctă, care îți oferă în fiecare picătură dorința de a evada și a trăi senzații noi. Acest sortiment se va găsi în mod constant în magazine în două variante: cafea prăjită și măcinată și cafea instant.

DAVIDOFF Espresso 57 este cafeaua care îți trezește simțurile. Secretul Espresso 57 constă în îmbinarea perfectă a temperaturii cu timpul de prăjire. Procesul delicat de prăjire tradițională în tambur oferă boabelor de cafea o aromă completă și un gust caracteristic pentru espresso. Are o aromă catifelată cu ușoare note de ciocolată, care îți va încânta toate simțurile. Aceasta este disponibilă în variantele: cafea prăjită și măcinată, cafea boabe și cafea instant.

În plus, DAVIDOFF aduce consumatorilor din România un nou produs – Davidoff Cafe Crème, cafea prăjită boabe 500g, cunoscută pentru o compoziție complexă de arome, realizată din boabe Arabica atent selecționate din America Centrală și de Sud. Crema bogată și catifelată va completa această experiență senzorială pentru consumatorii cu cele mai rafinate gusturi.

Toate tipurile de cafea DAVIDOFF sunt disponibile în magazinele: Carrefour, Mega Image și Emag.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.