Dacă nopțile tale arată așa…

Nu doar tu nu te odihnești, ci și pielea ta. Și nu știu câte dintre voi apucați să dormiți între 23:00 și 1:00; eu nu prea reușesc. De ce e important intervalul cu pricina? Pentru că este cel în care se pare că pielea se regenerează cel mai bine. Ei, regenerarea pielii în acest interval poate fi afectată de o calitate scăzută a somnului, de un somn insuficient sau de un somn nesincronizat.

Ce se vede la exterior e un ten tern, lipsit de luminozitate, neuniform, o piele cu un aspect obosit. Oricum ar fi, de dormit mai multe nu prea avem cum, de cele mai multe ori. Vichy propune o soluție ce reproduce efectele unui somn odihnitor, la nivelul pielii. Idealia Skin Sleep acționează atât în regenerarea celulară din timpul nopții, cât și în întărirea funcției de barieră protectoare a pielii.

Conține șase ingrediente active – acid hialuronic, acid gliciryzic, cafeină, adenozină și LHA, precum și un complex reparator de uleiuri – vitamina B3, extract de sâmbure de caisă, ceramide 5.

Știu că da, ideal ar fi să dormim, însă pentru că nu mereu ne iese ce e ideal, avem nevoie de ajutoare. Eu mi-am terminat crema de seară, așa că e timpul pentru Vichy Idealia Skin Sleep. Vă dau de veste despre detalii. Până atunci, să vă odihniți :) Iar pentru că am primit-o cadou de la cineva tare drag, v-o dăruiesc și vouă. E frumoasă tare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.