Cum te vindeci cu puterea creierului?

M-a fascinat întotdeauna puterea creierului omenesc şi dintodeauna m-am întrebat dacă am putea cu adevărat să stingem lumina doar gândindu-ne la asta. Aşa că, atunci când aud de terapii ce pun creierul la treabă, de vindecări cu puterea propriei minți, nu mă minunez.

Mai nou, există într-o clinică din România, mai exact la Centrul de Diagnostic şi Tratament ProVita, posibilitatea de a încerca terapii complementare, care se cheamă Theta Healing. Theta pentru că aşa se cheamă undele cerebrale cu care se lucrează. Ele au fost considerate, până acum, accesibile doar în timpul somnului profund sau în meditație.

Ce înseamnă asta mai exact? Avem pacientul, avem terapeutul. Primul are nişte convingeri pe care terapeutul le identifică şi reuşeşte să le modifice, să lucreze în subconştient, să elimine blocajele profunde, stocate în subconştient şi care sunt somatizate (care iau forma unor boli, care îmbolnăvesc individul, fără ca acesta să prezinte vreun simptom la o analiză medicală clasică).

Ei, bine, când aceste convingeri sunt schimbate, are loc o vindecare fiziologică instantanee, care permite şi îmbunătățirea sănătații fizice şi mentale.

Când am primit comunicatul de presă, am fost tentată să-l trec cu vederea, părându-mi-se că ar fi mult prea în zona medicală pentru a-l publica pe blog. L-am parcurs până la capăt din interes pur personal. Toți ne confruntăm şi ne luptăm cu noi.

Tot ce se întâmplă înăuntrul nostru şi în jurul nostru este propria noastră creație. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni şi situații compatibile cu frecvența şi cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbăm viața, trebuie mai întâi să ne schimbăm convingerile. Prin ThetaHealing, putem reprograma rapid convingerile din mintea subconştientă, pentru a crea viața pe care o dorim, cu rezultate durabile şi imediate, spune Cristina Hlusak, reprezentant oficial ThetaHealing Romania.

Şi da, România a adoptat aceste tehnici de vindecare după ce țări ca SUA sau Japonia le folosesc de multă vreme, în centrele de medicină clasică.

Bonus: povestea Cristinei Hlusak e foarte, foarte interesată. dacă aveți răgaz, o puteți citi aici

Sursa foto cover

9 comentarii

  1. Mi se pare interesant, dar nu stiu in ce masura putem toti beneficia de asta, nu stiu daca toti avem puterea asta. Dar ma gandesc ca ne putem “educa” in acest sens…O sa studiez mai mult problema.

    • Să ştii că şi eu sunt interesată, ştiam că în SUA există servicii de felul ăsta, dar nu credeam că-s şi la noi. Mă tentează să merg măcar la o şedință cu terapeutul cu princina. Pate chiar relatez cum se întâmplă lucururile, dacă vă interesează şi pe voi.

  2. Eu cred cu mare convingere in puterea mintii si mi-ar place mult sa descopar cum as putea controla acest lucru. Cred in vise ( bine, nu genul “visezi pui de gaina inseamna bani” sau alte bazaconii ) dar cred in subconstientul care genereaza inaginile din vis, cred in telepatie, cred in premonitii si presentimente… si stiu ca in cursul vietii ne folosim mai putin de 1% din creier. Oare unde am ajuns pe scara universului ?

    • Yup, şi eu cred în ce încearcă să ne spună subconştientul, în timpul somnului sau în alte momente. Cât despre cât la sută din creier ne folosim… În era digitală, ni-l inundăm cu prea mult, ni-l incpacităm :(

  3. Daca mergi, sa ne povesteti si noua. Si eu sunt interesat, mai ales ca am o afectiune.

  4. Interesant, nu spun ca nu este posibil, dar eu sunt mai sceptica, pana nu vad, nu cred:)).Oricum, trebuie mult exercitiu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.