Cum te faci Moș Crăciun, cu Mega Mall și Uber

Până în 24 decembrie, în Mega Mall poți deveni Moș Crăciun pentru cei dragi sau chiar pentru tine, grație campaniei “Primești ca să dăruiești”, care se desfășoară în intervalul 1-24 decembrie.

Cum devii Moș Crăciun?

Ei bine, la cumpărături în valoare de cel puțin 300 de lei, primești un cadou pe care îl pot dărui mai departe. Primii 200 de norocoși care se vor bucura de un cadou primit din partea unui prieten, vor beneficia de transport gratuit cu Uber, pentru a-și ridica surpriza din Mega Mall.

Printre cadourile care vor fi oferite în campania “Primești ca să dăruiești”, se află un mobilier de bucătărie LEM’S, în valoare de 3000 de lei si 5 bilete duble Wizz Air. În plus, cei care participă în campanie se mai pot bucura de daruri de la Autograf, Avon, Benvenuti, Escudo, Flormar, FOODA, Gatta, Geta Voinea, Gett’s, La Femme, LEGO, Media Galaxy, Meras Green, Nirano, Nobila Casa, Parfois, Pascucci, Sephora, Suvari, Suvari, Valentini Bianco, Vans, Vodafone, World Class, Wu Xing și ZaZa Underwear.

Printre cadourile pe care le poți primi în campanie, se află și următoarele: ghiozdane, parfumuri, vouchere pentru brad de Crăciun, stick de memorie 8GB, selfie stick, mouse-uri wireless, vouchere World Class, lenjerie de pat, set de prosoape.

Iar dacă te numeri printre câștigători, o să primești un SMS prin care vei fi informat că te așteaptă un cadou în Mega Mall. În același mesaj, vei primi și un cod Uber, cu ajutorul căruia poți ajunge în Mega Mall pentru a-ți ridica supriza, în limita a 200 de coduri, cu o valoare de 50 de lei fiecare. Campania se derulează până joi, 24 decembrie, la ora 18:00.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.