Cum slăbeşti dacă te dai cu parfum

Da, se pare că britanicii şi-au luat o grijă de pe cap. Vrei să slăbeşti? Nimic mai simplu. Nu tu diete frustrante, nu tu ore de sport extenuante, nu tu chin şi pofte înfrânate. Neah, nici vorbă.

Epoca neagră a chinurilor slăbitului a apus. Asta pentru că britanicii au inventat parfumul care te slăbeşte. Nu, nu se mănâncă, dar cică are ceva arome care stimulează metabolismul şi pun pe fugă pofta de mâncare.

Mireasma cu pricina poartă numele de Diet Slimming Perfume, costă 24,99 lire sterline, iar aromele care luptă cu pohta ce-o pohtim sunt cele de alge marine şi de alte ierburi, dar şi de citrice. Că doar tre’ să miroasă şi a parfum.

Faza e că nici nu-i primul şi că francezii le-au luat-o înainte britanicilor şi au scos pe piață, prin 2012, un parfum similar, Prends Moi, de la Velds (59 euro pentru 100 ml edp, aici), în compoziția căruia se numără cofeină, carnitină şi spirulină, care contribuie la pierderea în greutate. Ingredientele contribuie la secreția de endorfine, acelea care ne fac să ne simțim bine şi să nu mai simțim nevoia să mâncăm.

prends-moi

Sceptici ar fi doar instructorii, căci dacă e să ne luăm după informația din Daily Mail, înainte de lansare, au fost făcute 6.000 de rezervări ale parfumului Prends Moi.

Acum, eu țin, de regulă, cu instructorii, dar când studiile făcute pe femei cu vârsta între 18 şi 70 de ani, care nu țineau cură de slăbire, au arătat că 75% dintre acestea simțeau că parfumul contribuie la reducerea nevoii de a lua o gustare, am un mic semn de întrebare.

Rău sunt convinsă că nu face. Cât despre posibila lipsa de efecte… De mirosit, sigur miros frumos parfumurile astea, aşa că paguba nu cred că ar fi prea mare.

13 comentarii

  1. Eu as fi dispusa sa dau 25 de lire sa il incerc :) Desi nu prea imi vine sa cred ca ar avea vreun efect asupra mea. Incep sa il caut pe ebay :)

  2. Of doamne cate mai inventeaza astia si cati cred :)))

    • :)) Nu cred că-i vreun scam. De exemplu, e dovedit că mirosul de vanilie pură inhibă pofta de mâncare. Cu creieraşul lucrează parfumul, de aceea nu cred că e un produs prost. Doar că îi taie creieraşului pofta de mâncare :P

  3. Habar n-aveam ca exista un asemenea tip de parfum. :)

  4. paguba doar in buzunar..in rest:)

  5. Chiar o functiona gaselnita asta? Ma gandesc ca au efectuat si ei niste studii si teste clinice inainte… De ce sa nu recunosc, suna tentant:)))

  6. Pentru cei ce doresc sa il incerce, se vinde cu 150 ron plus taxe de curierat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.