Noua generație de șampoane Clear

Două miliarde persoane suferă de mătreață, iar principala cauză a apariției este Malassezia, o ciupercă ce trăiește pe scalpul sănătos al majoritații adultilor, dar care uneori se înmulțește necontrolat datorită factorilor externi ce slăbesc bariera naturală de protecție a pielii capului.

Pentru că înțelege deosebirile dintre scapul femeilor și cel al bărbaților, CLEAR a creat game dedicate. Noua generație de șampoane CLEAR pentru femei conține Nutrium 10, o tehnologie unică antimătreață cu eficiență dovedită clinic.

Șamponul antimătreață CLEAR s-a relansat iar acum, în magazine, puteți găsi o gamă mai largă: 6 variante pentru femei și 5 pentru bărbați, dedicate fiecărui tip de păr. Produsele au o formulă nouă, un nou design de ambalaj și un nou gramaj (250ml în loc de 200ml).

Creat 100% pentru bărbați, fiecare șampon din gama extinsă CLEAR Men conține BioNutrium 10, o tehnologie unică antimătreață ce combină Zinc Pyrithione și Climbazole. CLEAR este șamponul antimătreață pentru bărbați numărul 1 în lume.2

Formula inovatoare CLEAR, Nutrium 10 pentru femei, respectiv BioNutrium 10 pentru bărbați, cu agenți antimătreață și ingrediente nutritive, pătrunde în profunzime și ajută la activarea3 barierei naturale de protecție a scalpului, prevenind astfel reapariția mătreții.

image003

Din gama CLEAR pentru bărbați fac parte: 24H Fresh (păr normal), Cool Sport Menthol (păr normal), Classic Action 2 in1 (pentru toate tipurile de păr), Refreshing Grease Control (păr cu tendință de îngrășare), Anti Hair Fall (păr fragil, cu tendință de cădere)

În gama CLEAR pentru femei se află: Scalp Oil Control (păr cu tendință de îngrășare), ICE Cool Menthol (păr normal), Damaged & Colored (păr vopsit și degradat), Intense Hydration (păr uscat), Soft &Shiny Hair (păr normal), Anti-Hair Fall (păr fragil, cu tendință de cădere).

Prețurile recomandate sunt: șampon CLEAR MEN / WOMEN 250ml – 15,65 RON, șampon CLEAR MEN/ WOMEN 400ml – 22,15 RON.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.