Cum să te coafezi sub duș

Da, da, în cazul în care vi se pare ciudat, se poate. Cu “Kitul de coafat sub duș“. :D

Ei, glumim noi, dar lucrurile sunt cât se poate de serioase și de adevărate. Una din două femei din Europa își dorește volum pentru păr și tot volumul e pe locul al doilea când vine vorba despre cerințele femeilor referitor la frumusețe.

Laboratoarele KLORANE au lansat o nouă gamă de produse, cu extract de fibră de in, cu o tehnologie unică, prin care poți obține volum în mod natural, de la rădăcină.

Pentru a satisface cerințele părului cu tendință de subțiere, fără viață, Laboratoarele KLORANE au ales inul şi au extras din esența sa fibre despre care se ştie că oferă beneficii de protecție naturală. Prin efectul autentic de “lifting natural“, acestea oferă suport şi volum părului, de la rădăcină.

Din noua gamă Klorane cu extract de fibră de in fac parte trei produse:

Șampon volumizator natural Klorane cu fibră de in (200ml / 36 Lei)

Klorane_Sampon_fibra-de-IN

Balsam pentru descurcare Klorane cu fibră de in (150ml / 39 Lei)

Klorane_Balsam_fibra-de-IN.jpg

Spray de stilizare şi amplificare Klorane cu fibră de in (125ml / 65 Lei)

Klorane_Leave-in_fibra-de-IN

Și da, cum ziceam la început, ai un foarte util kit de coafare sub duș, care-ți va lăsa părul plin de viață și volum, ca si cum ar fi proaspăt coafat, dar fără să fie nevoie să folosești produse de styling.

Noua gamă Klorane cu fibră de in a fost premiată la ELLE International Beauty AWARDS în 2014, în Franța.

De menționat și că inul este un ingredient eco responsabil, o plăntuță tare “cuminte”, care crește doar cu ploaie, regenerează solul și e utilizat 100%, nimic din el nu se aruncă în procesul de fabricare.

Mai multe detalii și imagini frumoase și delicate puteți vedea și în filmulețul de mai jos:

Eu promit să le încerc și să vă povestesc, pe larg, experiența mea cu aceste produse, mai ales că, la vreo 24 de ore de la spălat, părul rămâne fără volum. Pentru moment, vă pot spune că sprayul de stilizare și amplificare Klorane este foarte bun, iar efectul chiar aduce volum imediat. Dar vă voi povesti mai multe după ce voi testa și șamponul și balsamul.

3 comentarii

  1. Eu una sigur aș testa această gamă, pentru mine volumul este pe primul loc.Mulțumim pentru că mereu ne anunți despre tot ce este nou pe piață!

  2. Ce scumpic e designul iar plantuta aceea de in adorabila. Cred ca o sa incerc si eu gama aceasta de produse.

  3. Sunt fan Klorane cand vine vorba de produse pentru par. Ma tenteaza noua gama, astept insa review-ul tau! :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.