Cum să fii seducătoare și pe frig: ținute de la SevenSins.ro

Mătase, dantelă, catifea. Negru seducător, roz jucăuș, auriu misterios. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele propuse în această toamnă de SevenSins pentru femeile care nu au uitat de latura lor senzuală.

Alături de ținutele care stârnesc imaginația, SevenSins.ro aduce pentru această toamnă piese clasice senzuale, care însă fac orice femeie să se simtă specială: body-uri ce pot deveni un detaliu subtil sub o cămașă cu linie masculină, sutiene ce pun în valoare bustul, corsete dantelate sau modelatoare ori pijamale sexy care alungă monotonia din dormitor. Și, pentru a condimenta cu adevărat o seară în doi, accesoriile speciale sunt gata să (re)aprindă scânteia: măști dantelate, eșarfe de mătase, mănuși sau chiar cătușe cu pene.

Beauty Night, exclusiv la SevenSins.ro

Începând din această toamnă, SevenSins distribuie în exclusivitate brandul Beauty Night, o linie de lenjerie cu accente seducătoare, care surprind prin latura jucăușă și îndrăzneață. Dantela, satinul și mătasea fac ca fiecare piesă să capete un plus de senzualitate, devenind o armă indispensabilă în seducție.

Piesele de lenjerie intima Beauty Night sunt spectaculoase, un secret al tău până când alegi să îl dezvălui. Zâmbetul, atitudinea și acel je ne sais quoi pe care îl emani când porți aceste piese vor fi însă ușor de remarcat de toți cei din jurul tău.

Fie că alegi seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile și incitante, corsete îndraznețe sau halate delicate și misterioase, îți ridică tonusul și te fac să te simți mai atrăgătoare.

Concepute astfel încat să avantajeze și să pună în evidență silueta, îți aduc plusul de încredere în tine de care ai nevoie pentru a-ți pune in aplicare orice plan și a-ți îndeplini obiectivele. Aceste piese de lenjerie intimă conturează sânii și talia și sunt astfel ideale și în timpul zilei, sub o rochie sau un costum cu cămașă și fustă office.

O nouă linie de rochii versatile și seducătoare

Începând din acest sezon, SevenSins își extinde colecțiile cu o linie de rochii versatile, care pot fi purtate atât la birou, la o întâlnire casual sau chiar la o ieșire în club. Croielile clasice, versatile dar cu detalii fine, asigură confortul și un look interesant și seducător pentru întreaga zi. Nici din această colecție nu lipsesc texturile prețioase, precum catifeaua sau dantela.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.