Cum mergi la film și pleci în croazieră pe Mediterana

Cinema City lansează pentru cel de-al 5-lea an în România promoția verii: dacă te numeri printre clienții unuia dintre cele 18 cinematografe, poți câștiga unul dintre 850.000 de premii garantate, printre care și o croazieră pe Marea Mediterană, vacanțe all inclusive în insulele grecești sau bilete de avion deschise către marile capitale europene.

Până la 31 august 2015, dacă vei cumpăra bilete la film, o să primești un talon răzuibil, care-ți aduce instant unul din cele 850.000 de premii – bilete gratuite la film, meniuri popcorn şi nachos, răcoritoare, dulciuri, produse cosmetice de la Marionnaud sau reduceri de 50%. Cu taloanele primite intri garantat în tragerea la sorți pentru unul dintre marile premii ale promoției: o croazieră pe Marea Mediterană cu transport şi cazare incluse oferite de Christian Tour, patru sejururi cu servicii complete într-una din însoritele insule greceşti şi zece bilete de avion duble în orice perioadă, pe orice rută disponibilă la Blue Air.

O scurtă vizită la Cinema City îți aduce adrenalina zecilor de filme din cinematograf printre care şi cele mai aşteptate premiere ale verii: „Minionii”, „Terminator 5: Genisys”, „Magic Mike XXL”, „O tipă… dezastru”, „Omul-Furnică”, „Misiune: Imposibilă. Națiunea secretă”, „Pixels: O aventură digitală”, „The Man from U.N.C.L.E.”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.