Cum îți tratezi problemele de ten [Ro only]

E drept, nimic nu mă poate întrista mai mult decât un studiu despre câtă pastă de dinți foloseşte, anual, un român. Şi da, e drept, România are multe zone rurale, în care primează necesitățile de bază, în timp ce acelea de îngrijire sunt o necunoscută pentru multe femei.

Totuşi, triste mi se par şi concluziile unui studiu potrivit căruia româncele se tratează doar atunci când problema a avansat… Mai bine de 15% folosesc produse de îngrijire doar în momentul în care simt că tenul lor are nevoie de îngrijire, spune un studiu pe care AVON l-a derulat pe un eşantion de 7.000 persoane.

Mă bucură, totuşi, că demachiantul, alături de crema de zi, este unul dintre cele mai folosite produse de îngrijire a tenului pe care le folosesc româncele.

Deşi jumătate dintre noi alegem produsele aleatoriu, după experiența personală sau după sfatul prietenelor, una din patru femei consideră sfatul medicului specialist important în alegerea produselor de îngrijire a tenului.

Ce e grav? Ei bine, o femeie din cinci nu are nici un criteriu în alegerea acestora.

Deci, ca să cut to the chase, un lucru e clar: femeile au nevoie de consiliere în materie de îngrijire corectă a tenului.

AVON e pentru mine, şi cred că şi pentru multe dintre voi, brandul care m-a însoțit în adolescență şi căruia i-am răsmas fidelă şi odată ce-am devenit femeie. Iar dacă e ceva ce a făcut dintodeauna compania asta, a fost să se implice, să încerce să rezolve probleme. Şi acum, după concluziile studiului, AVON a inițiat un parteneriat cu Dr. Oana Spânu, medic specialist dermatolog.

Dr.-Dermatolog-Oana-Spanu-(2)

Iar dacă ai o problemă cu tenul şi nu ştii către ce produs să îți îndrepți atenția, AVON vine în ajutorul tău cu patru game principale: Anew, Solutions, Sun și Clearskin.

Anew – care conține produse anti-îmbătrânire, adresate diverselor categorii de vârstă

Gama-ANEW

Solutions – care se adresează tuturor tipurilor de ten, prin produse special formulate, care conțin ingrediente naturale

Gama-SOLUTIONS-mic

Sun – produse pentru un pronz în perfectă siguranță, care asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA şi UVB

Gama-SUN-mic

Clearskin – ce se adresează atât adulților, prin prevenirea formării imperfecțiunilor și estompării petelor cauzate de acnee, cât și adolescenților, prin reducerea și eliminarea punctelor negre și curățarea porilor

Gama-CLEARSKIN-mic

Oricum ar fi, orice tip de ten ați avea şi orice tip de problemă, cereți consiliere sau măcar documentați-vă în legătură cu produsele folosite. Un sfat avizat salvează portofele şi… fețe.

Zâmbete şi mult soare vă doresc! Şi un ten fără probleme.

Kisses and hugs!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.