Cum îți revii după sărbători? Cu un răsfăț de zile mari

Doar ce-au trecut sărbătorile și vacanța de iarnă, cu tot cu ce vin ele la pachet pentru noi, doamnele și domnișoarele: coafor, tratamente faciale sau corporale, machiaj elaborat, ținute elegante, pampering cât cuprinde, la salon sau acasă, că tot despre răsfăț vorbim.

Cum așa? Păi mă reinstalez eu frumușel, la biroul meu (nu, nu e roz :D), deschid mail-ul și văd că una dintre primele vești din prima zi de luni lucrătoare a anului e despre un megarăsfăț marca La Bibliothèque.

Pe numele său Polynesia Spa Ritual, este o experiență complexă, patru pași cu o destinație finală de vis.

Primul pas al tratamentului spa este exfolierea blândă a pielii cu un produs ce conține nisip alb din Bora Bora, sare de mare, coajă de nucă de cocos, complex de alge, uleiuri din caise, jojoba și migdale, și parfum delicat de vanilie.

Călătoria continuă cu o baie de culoare, cu pastile speciale ce conțin micro-alge, crin alb de apă și uleiuri esențiale de citrice. În contact cu apa, se eliberează aceste ingrediente benefice pentru protecția și hidratarea pielii, pe care o vei simți suplă și moale.

Cel de-al treilea pas este masajul Mahana, specific Polineziei. Este puternic, delicat și ritmic și acționează în profunzimea mușchilor. Călătoria se încheie cu o ultimă atingere, aplicarea uleiului uscat de Monoi, care hrănește și hidratează pielea.

Răsfățul costă 200 lei. Unde? Pe strada Duiliu Zamfirescu, numărul 10.

5 comentarii

  1. Suna relaxant, o sa mergi? :)

  2. Asta chiar sună într-un mare fel. Şi eu tot la mama m-am gândit! ♥

  3. In primul rand m-ar tenta exfolierea si mai apoi masajul, ah, masajul, placerea mea divina :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.