Cum îți faci viața mai frumoasă?

Când ți se întâmplă lucruri serioase, când de lângă tine pleacă ființe dragi, îți dai seama că tot ce părea până atunci o “mare” tragedie în viața ta e, de fapt, un nimic. Unul mic, mic.

O bună amică m-a învățat să fac ceva: atunci când am tendința să mă iau prea în serios, să mă opresc. Să mă uit la mine şi să-mi spun: “Uite la mine ce fac, doar uită-te la mine! Uite ce fac, uite ce caraghioasă sunt!”. Asta m-a învățat, daaaaar şi mai important decât asta, tot ea m-a învățat că există bomboane pentru momente din astea.

Bomboanele de ploaie torențială în ziua nunții, de autobuze pierdute, de avioane decolate fără tine, de  tocuri rupte în drum spre interviul pentru jobul vieții tale. Bomboane pentru examene pierdute, pentru prietenii încheiate, pentru zilele cu “coşul-ăla-mare-care-ți-apare-fix-în-vârful-nasului-fix-când-te-vezi-cu-bărbatul-vieții-tale”.

Bomboane dulci pentru zile amare.

De ce vă scriu toate astea? Pentru că m-a distrat şi încântat teribil campania pe care o derulează Chupa Chups şi adorabilul Chupa Chuck (sau Chuck pentru iubitele lui, cum îmi spunea aseară, la o acadea. :)) E vorba despre Viața mai puțin serioasă – Life less serious şi, chiar dacă mă ştiți mai mereu la dietă, am şi eu plăcerile mele dulci.

Mă rog, e şi o oarecare trăsătură profesională, pentru că am fost nişte ani ziarist, iar domeniul despre care am scris a fost chiar media&publicitate şi, chiar dacă nu mai scriu despre asta, continuu să urmăresc noutățile, rămân cumva natural la curent.

Ideea e că Chupa Chups ne reaminteşte, şi foarte bine face, cât de important e să rămânem cumva copii şi să nu uităm de viața mai puțin serioasă. Sau cum ar spune aceeaşi prietenă de-ale mele: cu o acadea în gură nu poți rămâne foarte serios.

Ei, asta nu-i tot, că dacă rămânem copii, trebuie să ne şi jucăm. Aşa că, dacă aveți chef de joacă, puteți participa la concursul care se desfăşoară pe www.chupachups.ro. Tot ce trebuie sa faci este să intri pe site, să te loghezi cu contul tău de Facebook şi să învărți roata norocoasă a lui Chuck pentru a obține cât mai multe credite pe care, ulterior, le poți transforma în super cadouri: 450 de papuşi mini Chuck, 45 de huse Chupa Chups şi 6 tablete Samsung. Concursul se desfăşoară până la data de 14.07.2013.

Dacă şi vouă vă place ideea celor de la Chupa Chups România, le puteți face ziua mai frumoasă cu un like pe pagina lor de Facebook, AICI, unde îl găsiți pe Chuck, care se ține mereu de lucruri mai puțin serioase şi de concursuri inedite cu premii frumoase.

Kisses and hugs, dragele mele! Zile senine şi viața mai puțin serioasă! Fiți mereu vesele, există întotdeauna un Chupa Chuck gata să vă însenineze ziua.

Sursa foto cover

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.